Görüş Bildir
Haberler
Rihanna'nın küçümsenip Beyonce'nin göklere çıkarılması

Rihanna'nın küçümsenip Beyonce'nin göklere çıkarılması

Seray Ertürk
30.07.2015 - 22:13 Son Güncelleme: 31.07.2015 - 15:01

55 milyondan fazla kopya albüm, 180 milyondan fazla tekli satışı bulunarak; Dünya'daki en çok dijital satış sayısına sahip kişidir. 18 Mart 2011 tarihine kadar sadece ABD'de 10 milyon albüm, 28 milyondan fazla tekli satmıştır. Top 50 Digital Songs listesinde en çok satan ve en çok şarkısı olan isim olarak da rekoru vardır. 2008 yılının Dünyanın en çok satan Pop sanatçısı ve Yılın sanatçısı seçilmesi yanı sıra Dünya Müzik Ödülleri'nde yine aynı sene 'En İyi Uluslararası Kadın Sanatçısı' seçildi ve BRIT Ödülleri dahil olmak üzere birçok yerden övgü aldı. 22 Bilboard Müzik ödülü, 9 tane Grammy, 8 American Music Awards ödülü topladı.Rihanna'nın 100 milyon platinyum ve altın şarkı sertifikası aldığı belirtildi. Rihanna, bu şekilde dijital ortamda en çok şarkı ve albüm satan kişi oldu ve kırılması çok zor bir rekora imza attı.Recording Industry Association of America tarafından yapılan açıklamada Rihanna'nın dijital ortamdaki şarkılarının 100 milyonun üzerinde platinyum ve altın sertifika aldığı belirtiliyor. 

Recording Industry Association of America'nın CEO'sıu ve yönetim kurulu başkanı Cary Sherman ise ' Gol ve Platinyum müzik endüstrisinde başarıyı ödüllendirmenin en öncü yoludur' diyerek Rihanna'nın başarısını vurguladı. 'Bu zamana kadar 60 yıldır birçok sanatçıya ödül veriyoruz fakat Rihanna'nın ki gibi bir başarıyı bu zamana kadar ilk defa görüyoruz. 100 milyon aşılması zor bir limit' dedi.

Rihanna her yönden idollerinizden 10 kat fazla satıp rekorlara imza atmıştır şimdi de kalkıp başarısız demeye devam edin sadece egonuzu tatmin etmiş olursunuz.

 Beyonce is baba ve koca torpili ile buraya gelmiş ve arkasında grubu ile kraliçeyim diye dolanıyor ama daha 30 milyondan fazla satamamış tek böbürlenmesi grammyleri elle tutulur şarkısı bile yok birkaç hiti dışında madem kraliçe o zaman 20 yılın hitmaker'ı değil neden?  Kocasından önce destiny child kocasından sonra ne oluyorda kendine güveni gelip solo kariyer yapıyor sesi o kadar abartılı ki resmen bir ince kapı gıcırtısı gibi birşey yani kelimeler ile anlatılmaz yorumsuz. Rihanna en çok hitmaker yapan kişidir 20 yılda Rihanna kadar rekor elde edemeyip kraliçeyim diye ortalarda dolaşan bir zihniyet her yönden Rihanna daha fazla satmıştır dünyaca ünlü kaynaklar bas bas bağırıyor Rihanna Madonnayı geçmek üzere,geçti diyerek 2007 yılında bütün ünlü siteler geleceğin siyahi Madonnası Rihannadır diyordu,artık Beyonce devri kapandı ve taht Rihanna'nın elinde herşey ortadayken halen sizin Queen B diye yırtınmanız ayrı bir ironi ve komedi tabi.

Rihannanın sesi yok şarkı yazamıyor tek dedikleri bu peki neden albüm satışlarına değil de buna takılmış durumdalar ? 

-Çünkü takılamazlar her yönden Rihanna daha fazla sattı onun için.

Ayrıca Rihanna neredeyse tüm albümlerinin prodüktörlüğünü,yönetmeliğini,yardımcı yazarığını,baş yazarlığını yapmış vb. durumda.

Rihanna'nın sesi yok diyorlar galiba ses kaliteli ses duymamışlar.https://www.youtube.com/watch?v=6cVYWn22ueY  www.youtube.com/watch?v=YdRDyIXfDgw https://www.youtube.com/watch?v=honefAG44wU&feature=youtu.be  https://www.youtube.com/watch?v=LWws7Re9G5E&app=desktop              (Bunlar sadece birkaçı).

Kıskanmaları gayet normal  Madonna bile böyle rekorlar yapamamışken Rihanna'nın yapıp ''Queen B'' sıfatlı kişiliğin yapamaması düşündürücü.Peki birde şu konu var Navyler her konuda Beyonce'yi eziyor mu? hayır tabi ki de neden ezsin çünkü Rihanna daha üstün kavgayı başlatan herzaman karşı taraf oluyor bir çok beyhive fandomu kıskançlık ve kinle Rihanna'nın herşeyine laf atmaya kalkıyor.Yani kısaca özetle 20 yıllık kariyeri olan 30 yıllık olanda Rihanna'nın 10 yılda yaptığı başarıları,rekorları yapamamış durumda bunu dünyaca ünlü kaynaklardan da gayet kolay bulup inceleyebilirsiniz. Rihanna günümüz piyasasının en iyisi ve en başarılısı bunu hiçbir gerçek değiştiremez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0