Görüş Bildir
Haberler
Rihanna ile Devlerin Aşkını Yaşayan Çapkınlar Kralı Drake'in 17 Ünlü Sevgilisi

etiket Rihanna ile Devlerin Aşkını Yaşayan Çapkınlar Kralı Drake'in 17 Ünlü Sevgilisi

Borgen
05.09.2016 - 15:52

29 yaşındaki Kanadalı rapçi Drake, son günlerde Rihanna ile yaşadığı aşkla gündemde. Aslında Drake ile Rihanna'nın bir dargın bir barışık hallerini yaklaşık altı senedir izlemekteyiz. Önce oyuncu sonra şarkıcı olmak üzere 15 senedir hayatamızda yer alan Drake'nin Rihanna dışındaki diğer kız arkadaşlarını hatırlamak istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bria Myles

1. Bria Myles

Şarkı sözlerinde eski sevgililerine atıfta bulunmayı seven Drake, Bria's Interlude parçasında ismi geçen 32 yaşındaki ABD'li oyuncu Bria Myles'la 2008-2009 yılları arasında beraber oldu.

2. Nicki Minaj

2. Nicki Minaj

Nicki Minaj'ın, 2014'deki Anaconda şarkısının klibinde oynayan Drake'e yaptığı kucak dansı uzun zamandır aralarında bir şeyler olabileceği konuşulan ikiliyi tekrar gündeme getirdi. İkili sevgili olduklarını hiçbir zaman açıklamadı ama zamanında bu birlikteliğin olduğuna inananlar çoğunlukta.

3. Teyana Taylor

3. Teyana Taylor

3 sene önce Rihanna ile Twitter üzerinden kapışan 25 yaşındaki şarkıcı Teyana Taylor da Drake'in kısa süreli kız arkadaşlarından biri.

4. Maliah Michel

4. Maliah Michel

Drake 2010 yılında çektiği ”Find Your Love” klibinde kendisine eşlik eden Maliah Michel ile beraber herkesin içinde samimi görüntüler vermekten çekinmedi.

5. Taraji P.Henson

5. Taraji P.Henson

Drake 2010 yılında kendisinden 16 yaş büyük olan ABD'li aktrist Taraji P.Henson ile olan birlikteliği ile şarkılarıyla olduğu kadar aşk hayatıyla da magazinin gündeminden düşmeyeceğini göstermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Amber Rose

6. Amber Rose

2010 yılında aralarında aşk olduğu iddia edilen ikilinin bu yılın ilk günlerinde beraber takılmaları dedikoduları tekrar açığa çıkardı.

7. Serena Williams

7. Serena Williams

Geçen sene Amerika Açık zamanı, yani bu dönemlerde Drake'in 34 yaşındaki efsane tenisçi Serena Williams'ın maçlarının sıkı takipçisi olması ve ardından ikilinin samini görüntüleri aşk dedikodularını beraberinde getirdi. Hatta bir ara Serena'nın Drake'ten bebek beklediği söylentisi yayılmış ama bunun yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Yanlış anlaşılmasın sevgili oldukları konusunda pek şüphe yok.

8. Dollicia Bryan

8. Dollicia Bryan

Drake, 2011 yılında 32 yaşındaki model Dollicia Bryan ile beraberdi. Bryan daha sonra Tyga ve Rob Kardashian gibi isimlerle de sevgili oldu.

9. Sophia Marie

9. Sophia Marie

Drake'in klibinde oynayıp da ondan kurtulmak zor. Belki de medyanın yakıştırmaları ama ne olursa olsun Sophia Marie de onlardan biri konumunda.

10. Rita Ora

10. Rita Ora

Drake'in 2012 yılında Rihanna'nın albümünde yer vermesi için yazdığı şarkı Riri tarafından alınmayınca şans Rita Ora'nın yüzüne güldü. Halk, düet de yapan Drake ve Rita Ora'nın kısa süreli bir aşk yaşadığına inananlar ve inanmayanlar olarak ikiye ayrılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tyra Banks

11. Tyra Banks

42 yaşındaki ABD'li model ve sunucu Tyra Banks, dört sene önce Drake ile kısa süren bir ilişki yaşadı.

12. Zoe Kravitz

12. Zoe Kravitz

Lenny Kravitz'in kızı Zoe ile 2013'deki bir Beyonce konserinde samimi görüntüler veren Drake, bir arkadaşıyla daha olayı başka boyutlara taşıdı.

13. Shaye G

13. Shaye G

Kanadalı rapçi genel olarak kıvrımlı hatlara sahip ve geniş kalçalı kadınlarla beraber oluyor. Bunun örneklerinden biri de model Shaye G.

14. Lira Galore

14. Lira Galore

Houston Rockets'ın basketbolcusu Pat Beverley'nin eski sevgilisi Lira Galore de Drake'in ortalama bir ay süren sevgililerinden biri. Rihanna'ya olan aşkı hiç bitmeyen Drake ayda bir genelde birbirine benzeyen kadınlarla beraber olmaya devam ediyor.

15. Bernice Burgos

15. Bernice Burgos

Bu sefer ”Diced Pineapples” klibine gidiyoruz ve karşımıza çıkan 35 yaşındaki model Bernice Burgos'un Drake ile sevgili olduğunu görüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ravie Loso

16. Ravie Loso

Serena Williams'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Ravie Loso, Drake'in Serena ile beraber olduğunu düşündüğümüz geçen senenin son aylarında birçok kez beraber partilediği bir model.

17. Hailey Baldwin

17. Hailey Baldwin

Rihanna'yla aralarında yaşanan son olaydan önce Mayıs'tan beri Drake'in gönlünün Hailey Baldwin'de olduğunu düşünüyorduk. 19 yaşındaki ABD'li modelin Justin Bieber'ın eski sevgilisi olduğunu hatırlatalım.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
510
148
89
30
23
23
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BEŞİKTAŞLI ABİ

götçüymüş lavuk...

Batuhan

Asafsghs

Xoxo

22 yaşından beri sevdiğini söylüyor ama neler olmuş neler. Seven insan başkasına bakar mı be?

cigdemmmmmmmmm

bence rihanna ile zirvede bıraksın.