Görüş Bildir
Yapay Zeka Sıla'dan Sonra Zeynep Bastık'ın "Lan" Şarkısını Barış Akarsu'ya Söyletince Neler Oldu Neler
Müzik listelerine bomba gibi giren Zeynep Bastık'ın 'Lan' şarkısı hiçbirimizin listelerinden eksik olmuyor. Sözleri Mabel Matiz'e ait olan parça yapay zekayla Sıla'ya okutulmuştu. Peki 'Lan' şarkasını Barış Akarsu söyleseydi nasıl bir şey ortaya çıkardı? '@aimuzikleri' adlı hesap yine yapay zekayı kullanarak 'Lan'ı rock efsanesi Barış Akarsu'nun sesiyle okutunca olanlar oldu!
Reklam
Reklam
Müge Anlı Üvey Oğluyla Kaçan Tuğçe'nin Umursamaz Tavrına Karşılık Verdiği Cevapla Dumura Uğrattı!
Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin eşi Tuğçe ve oğlu Mustafa'nın kaçtıklarını iddia etmişti. Eşinin 8 yaşındaki çocuklarını da yanlarına alması üzerine Aile Bakanlığı'na seslenmiş; bunun üzerine kaçan eşi ve oğlu programa katılıp iddiaları yanıtlamıştı. Müge Anlı'nın umursamaz tavırları karşısında Tuğçe'ye söyledikleri gündem oldu.
Reklam
Bursa'da Bir Berber Dili Boğazına Kaçan Müşterisinin Hayatını Kurtardıktan Sonra Traşına Devam Etti
Halkımız son zamanlarda büyük bir soğukkanlılıkla gerçekleştirdikleri ilk yardım operasyonlarıyla sık sık gündeme geliyor. Bildiğiniz üzere halkımız, özellikle Heimlich Manevrası konusunda şaşırtıcı derecede bilgili olduğunu ortaya koydu ve ülkemizin pek çok yerinde, zamanında yapılan bu müdahale ile birçok vatandaşımızın hayatı kurtuldu.
Reklam
Reklam
Reklam