Görüş Bildir
Haberler
Rhodolfo: "Kulüp Tarihine Geçmek İstiyorum"

Rhodolfo: "Kulüp Tarihine Geçmek İstiyorum"

Enver K.
25.07.2015 - 16:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah beyazlı ekibin yeni transferi, kulüp tarihine geçmek istediğini ve bunun için kupalar kazanacağını söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Luiz Rhodolfo, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, siyah beyazlı ekibi daha önceden de tanıdığını ifade eden Rhodolfo, 'Bugün takımla beraber ilk antrenmanımı yaptım. Öncelikle beni karşılayan oyuncu grubumuza, teknik ekibimize, taraftarlarımıza ve kulübümüze teşekkür ederim. Beşiktaş çok öncelerden tanıdığım bir takımdı. Transfer süreci 1 ay kadar sürdü. Avrupa’da büyük bir takımda oynama hayalim vardı. Bu hayalim gerçek oldu.' ifadelerini kullandı.

İLK KEZ BREZİLYA DIŞINDA

Ülkesinin dışına ilk defa çıktığını vurgulayan Brezilyalı stoper, 'İlk defa Brezilya’dan ayrıldım. Avrupa futbolunu yakından takip ediyorum ve Avrupa futbolunu çok beğeniyorum. Avrupa’da oynayan Brezilyalı başka arkadaşlarımla da görüşüyorum. Buradaki futbol anlayışına uyum sağlayıp, başarılı olacağımı düşünüyorum. Gremio’da da bu tarz bir oyun oynuyorduk. Hocamız Avrupa’da görev almış bir hocaydı. Uyum sürecinde sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.' dedi.

Fiziksel özelliklerinden de bahseden Rhodolfo, '1.93 boyundayım. Hava hakimiyetim iyidir. Defans oyuncuları olarak basit oynamamız gerekiyor. Takımımız atağa çıkarken topu iyi dağıtmamız gerekiyor.' şeklinde konuştu.

'KULÜP TARİHİNE GEÇMEK İSTİYORUM'

Taraftarların havalimanında yaptığı karşılamasının kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekleyen Rhodolfo, 'Havalimanındaki karşılama Brezilya’da olmayan bir şeydi. Beni çok mutlu etti. Her gün üzerine koyarak devam edeceğim. Stadımız da çok güzel oluyor. Orda oynamayı çok istiyorum. Formamın hakkını vereceğim. Ben kulübün tarihine geçmek istiyorum. Kulübün tarihine geçmek için de kupalar kaldırmak gerek. Çok iyi bir kadromuz var. Başarılı olacağız.' ifadelerini kullandı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın