Görüş Bildir
Haberler
Reyting Sonuçları Son Durum: Çakallarla Dans, Kapıcılar Kralı, Annemizi Saklarken ve Kanunsuz Topraklar...

Reyting Sonuçları Son Durum: Çakallarla Dans, Kapıcılar Kralı, Annemizi Saklarken ve Kanunsuz Topraklar...

12 Ocak Çarşamba reyting sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Severek takip edilen dizilerin reyting sonuçları sık sık araştırılıyor. Yapımların izlenme sayıları ekranda kalmaları ile doğru orantılı olarak işliyor. Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci oldu? İşte, 12 Ocak 2022 Çarşamba reyting sonuçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam yayınlanan dizi, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor.

12 Ocak 2022 Çarşamba akşamı ATV'de Çakallarla Dans 4, Kanal D'de Logan: Wolverine, Star TV’de Annemizi Saklarken, FOX TV’de Kanunsuz Topraklar, TRT 1'de 112 Acil Çağrı, Show TV’de Kapıcılar Kralı ve Tv8'de MasterChef Türkiye yapımları arasında reyting yarışı vardı.

Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor.

Peki, 12 Ocak 2022 Çarşamba reyting sıralamasına göre en çok ne izlendi, hangi yapım birinci oldu?

12 Ocak Çarşamba Reyting Sonuçları Açıklandı

12 Ocak Çarşamba Reyting Sonuçları Açıklandı

Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” 2. sırada TV8’de yayınlanan “MasterChef Türkiye”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “MasterChef Türkiye”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” 3.sırada Star TV’de yayınlanan “Annemizi Saklarken” dizisi yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın