Görüş Bildir
Haberler
Yılların Efsanesi Rey Mysterio'nun Gözü Çıktı

Yılların Efsanesi Rey Mysterio'nun Gözü Çıktı

Yılların Efsanesi Rey Mysterio'nun Gözü Çıktı

Yılların Efsanesi Rey Mysterio'nun Gözü Çıktı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılların Efsanesi Rey Mysterio'nun Gözü Çıktı

Gerek 619 gerek diğer atletik hareketleri ile gönlümüze taht kuran Rey Mysterio; 2014 yılında ayrıldığı WWE'ye 4 yıl sonra 2018'de geri döndü ve bu seneye kadar çok iyi geldi fakat bu sene sanki büyü yapılmış kadar şanssızdı.                               Hadi bu sene başına gelenlere bir bakalım.

Çatıdan Atıldı

Çatıdan Atıldı

Rey Mysterio'nun bir çatıdan atıldığını gördük. Merdiven maçı WWE Headquarters binasına kadar taşındı ve buradan Baron Corbin, Rey Mysterio'yu aşağıya attı.

Bilmeyenler için WWE Headquarters, nam-ı değer titan towers, binası 17 metreye yakındır

İşte WWE Headquarters

İşte WWE Headquarters

Gözü Geçici Olarak Körleştirildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlunun Kendisine Katılmasını İstedi

Oğlunun Kendisine Katılmasını İstedi

Olaydan birkaç hafta sonra Seth ringden Rey Mysterio'ya canlı görüntülü arama yaptı ve birkaç dakika sonra Oğlu Dominick'in kendisine ve Murphy'e katılmasını istedi.

Oğlu Seth'i Patakladı

Oğlu Seth'i Patakladı

Bu sözlerin üstüne Dominick ringin arkasından sessizce girip Seth Rollins'i biraz pataklayıp oradan kaçtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kewin Owens Show'da tantana

Kewin Owens Show'da tantana

Rey Mysterio'nun daima arkasında olan en yakın arkadaşı Kewin, kendi Show'una Seth'İ çağırdı, orada tartışma çıkınca Seth'in Rey ile maç yapacağını ve bu maçın türünü tag team maçını kazananın seçeceğini söyledi.

Bunun üzerine Seth 'Sol bacağı sakat Kewin ve Tek göz Mysterio ile bir maç ha... çok kolay olacak' dedi

Tag Team maçını kazandı

Tag Team maçını kazandı

Seth ve ekibi maçı kazanmak için her şeyi yaptılar (Rey Mysterio'nun Oğlu Dominic'in Boynunu kırmaya, onun da gözünü çıkarmaya; Kevin Owens'ın kırık bacağını daha kötü hale getirmeye çabaladılar). Maçın sonuna doğru Murphy Rey Mysterio'yu ringe attı, pin çekmek için o da ringe girecekti, Fakat hakem arkadaki Seth, Kevin kavgasına bakıyordu bunu gören Dominic Murphy'nin 2 gözüne baş parmaklarınıını soktu ve ringe attı. Bunu fark eden Mysterio Hemen PIN yaptı ve maçı bitirdi.

An Eye For An Eye

An Eye For An Eye

Rey Mysterio maçın türünü seçerken acımasız oldu. İstediği türün hem İspanyolca'sını hem de İngilizce'sini söyledi. Quien a hierro mata, 

AN EYE FOR AN EYE. Türkçe karşılığı göze göz veya kısasa kısas olan maç türünü seçerken oğluna ve kendine yaptıklarını göze aldığı apaçık beliydi

Sakat Gözü Yerinden çıktı

Sakat Gözü Yerinden çıktı

Seth, Rey'i elinde pense ile beklerken Rey onu şaşırtarak ringin arkasından geldi. 25 dakikaya yakın süren bu dövüşte hiçbiri asıl amacını unutmadı Rakibinin Gözünü Çıkartmak. Bu amaç uğruna kırık sopa/kıymık parçaları. ince demir çubuk, tornavida, pense, ringin kenarı, ses barları, kalemler, Spiker masasının kenarı fakat hiçbiri işe yaramadı. Son olarak Seth, Rey'in elini ring iplerine bağladı ve eli ile çıkarmaya çalıştı; bunun üzerine Mysterio Seth'i yumruklayıp bacaklarının arasına aldı ve turnbuckle tarafına fırlattı. Birkaç ay önce 'Pazartesi Gecesi Mesih'i' nin ona yaptığı gibi demir merdivenlere attı. Sağ gözünü kapattığı plastiği çıkarttı, gözü sapasağlamdı. Rollins ona yalvardı fakat efsane, efendi, kibar, eğlenceli Mysterio intikam ateşinde yanıp tutuşuyordu. Aynı kendisine yapılan gibi gözünü metal basamaklara bastırdı, ama tek yapabildiği Seth'in gözünü kafatasının içine kadar sokmaktı.

 Seth normalde yasak olan ama bu maçta olmayan bel altı vuruş ile kaçtı.o da aynısını Rey'e yaptı geri, çekildi tam tekme ile tekrar gelecek iken Mysterio'nun gözünü gördü.

Mysterio'nun yuvasından çıkmış sağ gözünü görünce arkasını dönüp kustu.

Maçın Bittiğini anlayan doktorlar ve oğlu Dominick sahaya girip oradan özel bir hastaneye gittiler. 19 Haziran 2020'de yaşanan bu olaydan birkaç gün sonra WWE'den Bir açıklama geldi. 'Eğer göz yuvası zarar görmemiş, sinirleri kopmadıysa yeniden yerine takılabilir ve tekrardan görebilir.'

Olaylar her ne kadar senaryo da olsa hayranları üzgün durumda. Çıkmış gözün sahne dekoru olan bir şaka malzemesi olduğu düşünülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Efe Dönmez

Aaaa.. Rey Mysterio'nun maskesi ve kanı gökkuşağındaki renklere benziyor. Umarım kimse subliminal mesaj olarak algılamamıştır. Umarım kimse bu haberi okuduk... Devamını Gör