Görüş Bildir
Haberler
Retweet'lere Yorum Yazılabilecek

Retweet'lere Yorum Yazılabilecek

Batuhan
25.06.2014 - 10:13

Retweet'lere Yorum Yazılabilecek

Twitter’daki en önemli eksikliklerden biri olan retweet’lere yorum ekleme özelliği, bazı kullanıcıların üzerinde test edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde masaüstü ile iOS ve Android platformlarına GIF desteğini (hareketli görsel) sunan Twitter, yeniliklerine devam ediyor. Firma, şimdi de bazı kullanıcıların üzerinde retweet’lere yorum yazabilme özelliğini test ediyor. Twitter, sınırlı sayıdaki kullanıcı üzerinde yeniliklerini deneme çalışmalarını, daha önce birçok defa tekrarlamıştı.

“Retweet with comment” (yorumla birlikte retweet’le) özelliği sayesinde sosyal ağ içinde beğenilip, retweet (RT) yapılmak istenen bir tweete yorum yapılabilecek. Yorum yapılacak alan, retweet yapmak istenilen tweet üzerinde küçük bir kutu halinde yer alıyor. Kullanıcı, kutu içine 140 karakteri aşmayacak şekilde istediği yorumu yazabiliyor.

Sınırlı sayıda kullanıcının test ettiği özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Ancak genel kullanıma geçtiğinde tweet’leri alıntılamanın daha zevkli ve kolay bir hale geleceği söylenebilir.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/retwe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0