Görüş Bildir
Haberler
Reşadiye'nin Kayıp Çocuklarından 10 Gündür Haber Yok

Reşadiye'nin Kayıp Çocuklarından 10 Gündür Haber Yok

ATKN
07.01.2016 - 15:12 Son Güncelleme: 07.01.2016 - 20:39

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada 29 Aralık'ta kaybolan kaybolan iki çocuğun birçok yerde arandığını anlatan Tokat Valisi Cevdet Can, Kelkit Çayı, ormanlık araziler, inşaatlar ve metruk binalar ile ilçenin farklı yerlerinde çalışma yürütüldüğünü belirtti.

'Arama çalışmalarımız devam edecek'

'Arama çalışmalarımız devam edecek'

Ankara'dan uzman ekibin dün itibarıyla ilçeye geldiğini bildiren Can, şunları kaydetti:

'Kılıçkaya Barajı'ndan su bırakılmaya başlandı. Böylece Kelkit Çayı'nda su seviyesi artacak ve dalgalanma olacak. AFAD, Samsun ve Ordu'dan gelen dalgıçlar Kelkit Çayı'nda arama yapacak. Uzman ekip çalışıyor. Şu ana kadar kayıp çocuklara ait herhangi bir iz ve emareye rastlayamadık ama arama çalışmalarımız devam edecek.'

Polis ’kaçırılma’ iddiasına yoğunlaştı

Polis ’kaçırılma’ iddiasına yoğunlaştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukların kaçırılmış olabilecekleri ihtimaline yoğunlaşıldı. Bu kapsamda önceki gün Emniyet Genel Müdürlüğü’nden özel ekip geldi. Gelen ekipler titiz bir çalışma yürüterek, kayıp iki çocuğun en son kimle görüştüklerini ve güvenlik kameralarını inceleyerek çalışma başlattı. Ayrıca bazı kişilerin de ifadesine başvuruldu.

Ankara'da görüldü iddiası

Vatan gazetesinin haberine göre bir kadın, kayıp çocukları Ankara Kızılay metrosunda yanlarında yirmili yaşlarda bir adamla gördüğünü iddia etti.

N.G., çocukların panik halinde olmalarının aksine oyun oynar halde olduğunu ve yüzlerinin kirli olduğunu vurguladı. Çocukların yanında olduğunu söylediği ve kırmızı atkısı olan kişinin de rahat tavırlar sergilediğini aktardı.

Görgü tanığı N.G., çocukları gördükten sonra 155'e telefonla ihbarda bulunduğunu aktardı. İlerleyen günlerde durumu sorgulamak için tekrar 155'i aradığını söyleyen N.G., polislerin kendisine yazılı ifadesi doğrultusunda kameraların incelenmeye alınacağını söylediğini iletti.

AA, DHA ve Vatan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

""""""""""" Görgü tanığı N.G., çocukları gördükten sonra 155'e telefonla ihbarda bulunduğunu aktardı. İlerleyen günlerde durumu sorgulamak için tekrar 155'i ... Devamını Gör

Ayna Efendi

böyle zaman kaybediyorlar o çocuklar belki de ölüme bir adım daha yakın, Müge Anlıya çıkmış ailesi o da arıyor Müge Anlı kayıpları bulabiliyorsa demekki yetk... Devamını Gör

Ali Rıza Sivar

ne olur bu defa mutlu sonla bitsin...

haylaz adam

emniyetin kaçırılma ihtimalini en başından düşünüp görüntüleri incelemesi gerekirdi :( umarım sağ salim ailelerine kavuşurlar