Görüş Bildir
Haberler
Renk Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Renk Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Trex
01.12.2015 - 11:56

Fala inanma falsız kalma demiş eskiler ama bu falın sonuçlarına hepiniz inanacaksınız :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle meşhur elbisede hangi renkleri görmüştün?

1. Öncelikle meşhur elbisede hangi renkleri görmüştün?

2. Göz rengin nedir?

3. Peki saç rengin nedir?

4. Peki saçını hangi renge boyamak istersin?

5. Siyahın üzerinde hangi renk daha rahat okunuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İsimleri az bilinen şu renklerden birini seç.

7. Gündelik yaşamda karşına en çok çıkan renk hangisi?

8. Son olarak aşağıdaki görsellerden birini işaretle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusalsın!

Duygusalsın!

Renk falına verdiğin yanıtlara göre sen duygusal bir insansın. Son derece hassas bir yapıya sahip olduğun için acıları en derinden hisseden bir yapın var. Gelişen olaylar karşısında verdiğin tepkiler genel olarak duygusal. Yalnızlığı seviyorsun. Sporun bile bireysel olanlarını tercih ediyorsun. Ama bu takım çalışmalarına uygun olmadığının göstergesi değil. Aksine oldukça başarılısın. Ayrıca  senin için detaylar mühim. Hemen hemen her konuda adeta kılı kırk yarıyorsun.  Son olarak şunu diyebiliriz: Duygusal olmanın pozitif tüm katkıları sende mevcut :)

Enerjiksin!

Enerjiksin!

Renk falına verdiğin yanıtlara göre karşımızda zıpkın gibi fişşşek gibi bir insan var. Bu enerjiyle dünyaları değiştirirsin ama sen enerjini kişisel alanda kullanmayı seviyorsun. Çevrene yaydığın enerjiyle bir evin yıllık elektrik ihtiyacı... evet biraz abarttım galiba ama çevrendeki insanlara doping etkisi yapıyorsun :) Sana göre neredeyse her uyandığın gün adeta bir ilkbahar sabahı.  Ele avuca sığmayan birisin. Ayrıca  kafandan ne geçiyorsa dilinden de o var.  Ayrıca şunu da eklemek lazım. Akıl ve mantık dışı hiçbir karar almıyorsun. Rasyonelsin, rasyonelsin, rasyonelsin.... :)

Güvenilirsin!

Güvenilirsin!

Renk falına verdiğin yanıtlara göre  sen güvenilir bir insansın.  Tam bir sır küpüsün. Tecrübeli bir istihbarat elemanı gibisin adeta. Senden sır çıkmaz. Seninle mezara gidecek o kadar bilgi var ki :) Etrafındaki insanlar için tam bir sırdaş ve dostsun. Dertlerini dinlediğin gibi sırlarını da saklıyorsun. Güvenilir  her insanın diğer özelliği de haliyle dürüst olması. Sana arkasını dönenleri hiç pişman etmedin. Ayrıca çok sıcak ve samimi bir insansın. İnsanların samimiyeti senin için turnusol. Samimi bulmadığın insanla yapamıyorsun. Derhal angajman kurallarını değiştiriyorsun :)

Dürüstsün!

Dürüstsün!

Renk falına verdiğin yanıtlara göre sen dürüst ve sadık bir insansın.  Her şeyden taviz verebilirsin ama dürüstlük senin kırmızı çizgin. O çizgiyi kimse geçemez. Küçük hesapların insanlarını sevmiyorsun. Bu tip insanlar senin çevrende pek barınamaz.  İnsanlara karşı bir önyargın kesinlikle yok. Onları seviyorsun ve sevilmekten de pek hoşlanıyorsun. İnsanlar seni sevsin pamuklara sarsın, başka bir isteğin yok :) Ayrıca biraz dedikodu seven birisin. Kim sevmiyor ki? :)

Lidersin!

Lidersin!

Renk falına verdiğin yanıtlara göre sen öncü ve öndersin.  İnsanlara nasıl bir güven veriyorsan sen öne atıldığın zaman birçok insan peşinden geliyor. Acayip hırslısın. Tuttuğunu koparan cinsten bir inadın var.  Bir şeyi gözüne kestirdiğin zaman affetmiyorsun. Hele bir de gönül işiyse, Fizan'a kadar peşinden kovalarsın. Ayrıca baştan çıkarıcı birisin. Bir şekilde insanlar ağına takılıyor. :) Son olarak bir liderin aksine insanlara fazla güveniyorsun. Biraz dikkatli ol ;)

Dengesizsin!

Dengesizsin!

Renk falına verdiğin yanıtlara göre sen dengesiz bir insansın! Senin bir günün bir gününü tutmuyor. Manik teşhisi koymuyoruz tabii ki :) Sağın solun belli değil senin. Bazen inanılmaz enerjik bazen içine kapanık sessiz sakin. Bazen yüzünde güller açan bir insan bazen suratını asmış tavanı seyreden biri.   Bazen dibi bulduğun depresif takıldığın oluyor ama havanı bulduğun zaman kimseler seni tutamaz.  Ayrıca bu dengesizliğin seni sürprizlerin insanı yapıyor. Adeta bir hediye paketi. İçinden her şey çıkabilir :) Bazen baharsın bazen kış bazen umutsun bazen hüzün... İnsanlara bir günde dört mevsimi yaşatma yeteneğin var. Sende yok yok :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1714
530
318
214
62
46
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

lider diyor neler diyor

Donnie Darko

Güvenilir Senden sır çıkmaz. Seninle mezara gidecek o kadar bilgi var ki :) Etrafındaki insanlar için tam bir sırdaş ve dostsun. -.-

Roronoa Zoro

Hatalı çıkacağı kesin :/ Daha ilkinde takıldım, bu kıyafeti mavi altın rengi görüyorum ve seçeneklerde yok.