Görüş Bildir
Haberler
Reklamsız, 60 Milyon Şarkıyı Arayın, Çalın!

Reklamsız, 60 Milyon Şarkıyı Arayın, Çalın!

Onedio Medya
03.08.2014 - 12:33 Son Güncelleme: 03.08.2014 - 12:39

Reklamsız, 60 Milyon Şarkıyı Arayın, Çalın!

YouTube'u temel alan bu araç, tam 60 milyon şarkıyı, ücretsiz olarak emrinize veriyor!

Şarkı arama işini kolaylaştırmak istiyorsanız, YouTube 'u temel alan Atraci size göre olabilir. Windows, Mac ve Linux'ta çalışan yazılım, ' 60 milyon şarkıyı ' önünüze getirebiliyor.

Reklam göstermeyen, kayıt olmanızı da şart koşmayan Atraci, Spotify gibi hizmetlerde bulamadığınız şarkıları YouTube'un geniş müzik repertuvarı sayesinde çalabiliyor. Atraci'yi diğer YouTube müzik çalıcılarından farklı yapan ise, kullanıcı deneyimine yoğunlaşması. Göze hoş görünen bir arayüz sunan araç, aradığınız müziği isabetli bir biçimde bulabiliyor.

Uygulamayı ilk açtığınızda ekrana popüler şarkılardan oluşan bir çalma listesi geliyor. Bir parçayı çalmaya başlamak için üzerine tıklamanız yeterli oluyor. ' Featured artist ' işlevi ise belirli bir sanatçı hakkında bilgi ve çalma listeleri sunuyor. Herhangi bir sanatçının veya şarkının adını yazmaya başladığınızda ise sonuçları hızla görebiliyorsunuz.

Atraci, albüm resimlerini ve parça bilgilerini iTunes, Last.fm ve Soundcloud'dan topluyor. Akış ise YouTube üzerinden yapılıyor. Atraci, şarkının bulunan en yüksek kaliteli sürümünü yürüttüğünü iddia ediyor.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/reklamsi...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0