Görüş Bildir
Haberler
Samsung, Apple, Huawei ve Diğerleri: Çılgın Teknolojileriyle 2019 Yılında Piyasaya Çıkacak Akıllı Telefonlar!

Samsung, Apple, Huawei ve Diğerleri: Çılgın Teknolojileriyle 2019 Yılında Piyasaya Çıkacak Akıllı Telefonlar!

Don't mind me
07.01.2019 - 15:22

Akıllı telefon sektörü altın çağını yaşıyor. Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi ve diğer markalar rekabette kalabilmek adına model üzerine model çıkartmaya başladı. 2019 yılında piyasaya sürülmesi beklenen telefonlar, özellikleriyle ve tasarımlarıyla adeta göz dolduruyor. Bakalım 2019 yılında akıllı telefon sektörünü neler bekliyor? 2019'da piyasaya sürülmesi beklenen telefonları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S10'un sızdırılan görüntülerini ve özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. Ünlü telefon üreticisinin amiral gemisi S serisinin merakla beklenen son modeli Galaxy S10, ilkbaharda duyurulacak ve piyasaya sürülecek!

Huawei P30 ve Mate 30

Huawei P30 ve Mate 30

Huawei'den gelen açıklamada 2019 yılında 5G özelliğine sahip modellerin geleceği duyurulmuştu. Belirli bir tarih verilmemesine karşın Çinli teknoloji devinin öncü serileri P ve Mate'in yeni modelleri bu yıl karşımıza çıkacak. Üstelik katlanabilir telefonlar da geliyor!

Honor 8A ve View 20

Honor 8A ve View 20

View 20 halihazırda Çin'de piyasaya çıktı, tasarımı ve özellikleriyle de beğenileri topladı. Huawei'nin yan markası olan Honor, özellikle tasarımlarıyla adından söz ettiriyor. Diğer bir model 8A, nisan ayında piyasaya sürülecek. Bütçeye uygun ve orta klasmanda bir telefon olarak 5G özelliği taşıyacak.

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3

6.39 inç OLED ekran, 93.4% ekran oranı ile şık dizayn, 24 megapiksellik ikili kamera, 10 GB RAM, 256 GB depolama alanı... Sadece bu özellikler bile Xiaomi Mi Mix 3'ün ne kadar iddialı olduğunu görmemize yetecektir! Çinli bir diğer telefon devi Xiaomi'nin rakiplerinden geri kalmaya hiç niyeti yok gibi duruyor. Henüz Türkiye'de satışa sunulmayan telefonun global versiyonları bulunmakta. 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak telefon için heyecan dorukta diyebiliriz.

Apple iPhone XI

Apple iPhone XI

2018 Apple için 'talihsiz' bir yıldı. Uzak doğulu rakipleri, rekabette Apple'ı terletmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan fotoğraflar, 2019'da Apple iPhone XI'ın tasarımlarını bize gösterdi. 3D kameraya sahip olacağı öngörülen bu telefon için henüz resmi hiçbir açıklama yok. Bekleyip göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung F

Samsung F

Samsung'un katlanabilir bir telefon yapacağı söylentisi aslında uzun yıllardır var. 2017 ve 2018'de bekleneni veremeyen Samsung'un ilk katlanabilir telefonu Samsung F'yi bu yıl piyasaya sürmesi bekleniyor. Huawei, LG ve diğer güçlü rakiplerinin de katlanabilir telefonlar çıkaracağı söylentisi, sanırız Samsung F için o yılın bu yıl olduğunu gösteriyor!

LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ

LG, uzun süredir yarıştan geride kalmış gibi duruyor. Üstelik Xiaomi ve Huawei gibi devler piyasayı kasıp kavuruyor. Ancak Güney Koreli firma yılmışa benzemiyor, haziran ayında LG G8 ThinQ'i piyasalarda görmeye başlayacağız. Üstelik 2019'un sonunda da bir katlanabilir telefon geleceği haberleri dolaşıyor.

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Xiaomi'nin bir diğer güçlü telefonu, Mi Mix 3'ten sonra, haziran ayında satışa sunulacak. Özellik üzerine özellik, tasarım üzerine tasarım, bakalım Mi 9 bize neler sunacak?

Lenovo Z5 Pro GT

Lenovo Z5 Pro GT

Ülkemize getirdiği fiyat/performans telefonları ile beğeni toplayan teknoloji devi Lenovo, telefon konusunda ne kadar iddialı olduğunu Lenovo Z5 Pro GT ile gösterecek gibi. 6.4 inçlik devasa ekranı, 12GB RAM, Snapdragon 855 işlemci ve daha pek çok özellikle geliyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
61
41
40
17
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bellamydeniz

ARAMA YAPSIN YETER

Dorian Gray

Bunlardan birisini satın almadan önce beyninize oksijen gittiğinden emin olun..

fredmayjss

Xiaomi ve huawei yürüyüp gidicekde iphone görünüşü kötü bu görünüş ve aynı özelliklerle çıkarsa satışlar faha azalır