Görüş Bildir
Haberler
Rehavet Dolu 2021'de Çıkmasını Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz 10 Albüm

etiket Rehavet Dolu 2021'de Çıkmasını Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz 10 Albüm

Laurie Strode
10.05.2021 - 10:05

2020 zor geçti, hem bireysel olarak hem de sanatsal üretim olarak. Yeni koşullarımıza alışmaya çalışırken sanatçılar da bu piyasada yeni işler üretebilmenin bir yolunu tabii ki de buldular da müzikseverleri bir nebze olsun ferahlattılar. Hâlâ durgun sektör, yeni albümlerin turnelerini göremiyoruz ama olsundu bu koşullarda bu da yeter diyoruz ve sizi bu yıl çıkmasını heyecanla beklediğimiz albümlere götürüyoruz.

İşte rehavet dolu, ne yapacağımızı şaşırdığımız bir yıl olan 2021'de çıkmasını büyük bir heyecanla beklediğimiz 10 albüm...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Olivia Rodrigo - Sour

2. Lord Huron - Long Lost

3. Billie Eilish - Happier Than Ever

4. Garbage - No Gods No Masters

5. Lana Del Rey - Blue Banisters

5. Lana Del Rey - Blue Banisters

Chemtrails over the Country Club adlı son albümünü geçtiğimiz Mart ayında çıkaran Lana Del Rey hız kesmeden yeni albümünü de kendi Instagram hesabından duyurdu. Son albümüyle oldukça beğeni toplayan ünlü şarkıcının 'kendi hikayemi yazıyorum,' dediği albümünü de merak beklemeye koyulduk. Albümün 4 Temmuz'da çıkacağını da ekleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Travis Scott - Utopia

7. José González - Local Valley

8. Maroon 5 - Jordi

8. Maroon 5 - Jordi

Maroon 5, birkaç yıllık aradan sonra yepyeni bir stüdyo albümüyle geliyor bu yıl. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamayla Jordi adını verdikleri albümlerini 11 Haziran'da müzikseverlerle buluşturacaklar. Adam Levine2ın açıklamasına göre bu yeni albümün adı vefat eden menajerleri Jordan Feldstein'ın anısıyla Jordi olarak isimlendirilmiş.

9. Prince - Welcome 2 America

10. Moby - Reprise

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın