Görüş Bildir
Haberler
Recep Akdağ: "Önümüzdeki Günlerde de Bu Tür Değişiklikler Olacak"

Recep Akdağ: "Önümüzdeki Günlerde de Bu Tür Değişiklikler Olacak"

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın istifasını değerlendiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Önümüzdeki günlerde de bu tür değişiklikler olacaktır. Yarın olacaktır anlamında söylemiyorum ama bunları çok normal karşılamak gerekir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin'de bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevden ayrılmasıyla ilgili konuştu.

 Bakan Akdağ, '15 yıldır benzer çok revizyonlar gördüm. Çok tabiidir bu. İktidar partisi olarak bir ekiple hizmet ediyorsunuz ve burada sorumluluk kendisine verilmiş olan kişiler Başbakanımız zaman zaman böyle revizyonlara ihtiyaç duyabilir. Bazen de arkadaşlarımızın kendisi de bunu talep edebilir. Bunlar çok tabiidir' dedi.

"Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle gerçekleşmiş bir değişiklik"

"Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle gerçekleşmiş bir değişiklik"

AK Parti'nin kurumsallaşmış bir siyaset yapısını Türkiye'ye yerleştirdiğini söyleyen Akdağ, kabine revizyonu olarak nitelediği değişiklikle ilgili şunları söyledi:

'Bu tip değişiklikler olur, önümüzdeki günlerde de bu tür değişiklikler olacaktır. Yarın olacaktır anlamında söylemiyorum ama bunları çok normal karşılamak gerekir. Geçmiş dönem Türkiye'si ile kıyaslarsanız Türkiye'de bakanlık sürelerinin önceki dönemlerle kıyaslanmayacak kadar daha uzun olduğunu görürsünüz. Dolayısıyla Sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle gerçekleşmiş bir değişiklik olarak görüyorum. Efkan kardeşime de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi yeni alan Süleyman Bey'e, Çalışma Bakanı olan Sayın Müezzinoğlu'na da başarılar diliyorum.'

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın