Görüş Bildir
Haberler
Real Mahkemeye Gidiyor!

Real Mahkemeye Gidiyor!

Fatih
28.01.2014 - 19:34

Real Mahkemeye Gidiyor!

Brezilyalı futbolcu Neymar'ın transferinin yargıya taşınmasından sonra Real Madrid ile Barcelona arasındaki soğuk savaş devam ediyor.

Katalonya radyosu RAC1'in muhabiri Xavi Bosch'un, 'Neymar olayı'nın arkasında Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in olduğunu iddia eden ifadeler kullanmasına Real Madrid yazılı açıklama ile cevap verdi.

Real Madrid'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Barcelona Kulübünün bir üyesinin suç duyurusuyla başlayan yasal süreç ile Real Madrid Kulübü Başkanı arasında bağlantı kurmak tamamen yanlıştır. Real Madrid Kulübü Başkanı, bu gazeteciden acil ve açık bir şekilde bu iddiaları düzeltmesini talep etmektedir. Eğer bu düzeltme olmazsa Real Madrid Kulübü Başkanı onurunu, özel hayatını ve kendi imajını korumak için gazeteciye karşı dava açacaktır'' denildi.

Barcelona Kulübü Başkanı Sandro Rosell'in istifasına neden olan ''Neymar olayı'' halen tartışma konusu olurken, Barcelona'nın yeni başkanı Josep Maria Bartomeu, Katalan basınına verdiği demeçlerde ''Madridlileri'' suçlamıştı. Neymar ile ilgili iddianamenin Madrid'deki mahkemede görülmesini eleştiren Bartemou, ''Madrid, Neymar ve Messi gibi futbolculara sahip olmamızı zor hazmediyor'' ifadesini kullanmıştı.

Barcelona Kulübü yönetimine muhalif üye Jordi Cases, geçen yaz sonunda Neymar'ın transferinin söylenildiği gibi 57,1 milyon avroya mal olmadığını savunup, kulüp yönetiminden açıklama istemiş, transfer usulsüzlüğüne ilişkin iddianamenin mahkemece kabul edilmesinden sonra Barcelona Başkanı Sandro Rosell istifa etmişti.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/real-ma...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın