Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid İşi Bitirdi!

Real Madrid İşi Bitirdi!

Fatih
02.04.2014 - 23:48

Real Madrid İşi Bitirdi!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid tur kapısını sonuna kadar araladı.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında Real Madrid Borussia Dortmund'u 3-0 gibi net bir skorla devirdi. Real Madrid'in gollerini Bale, Isco ve Ronaldo kaydetti.

Geçen sene Şampyonlar Ligi yarı finalinde elendiği Dortmund'u ağırlayan Real Madrid bu kez işi neredeyse ilk maçtan bitirdi. Mor-beyazlılar ikinci maçta 4 veya daha fazla farkla mağlup olmadığı sürece yarı finale yükselen ekip olucak.

Maça hızlı başlayan takım Real Madrid oldu. Henüz 3. dakikada Galli yıldız Gareth Bale'in golü ile öne geçen Real Madrid 27'de Isco ile farkı ikiye çıkardı Karşılıklı pozisyonların olduğu ilk yarıda Borussia Dortmund'da Grosskreutz, Real Madrid'de Karim Benzema fırsatları gole çeviremeyince ilk yarı Real Madrid'in 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da Real Madrid önde başladı. Orta sahaları kolay geçildiği bu dakikalarda gol de 57. dakikada geldi. Modric'in pasında Cristiano Ronaldo bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 14. golünü kaydetti. Bu golden sonra Borussia Dortmund topa sahip olan taraf olsa da golü bulamadı. Maçın son bölümlerinde iki takımda karşılıklı pozisyonlar buldu fakat oyuncular çerçeveyi tutturmakta zorlandı. Maç da 3-0 Real Madrid'in üstünlüğü ile sonuçlandı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ronaldo'nun 'Dalya' Heyecanı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo dalya heyecanı yaşadı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında, Real Madrid Borussia Dortmund'u konuk ederken, Chelsea ise Paris Saint Germain deplasmanına çıktı. Şampiyonlar Ligi'nin 100'ler kulübü

Cristiano Ronaldo, 5. sezonunu geçirdiği Real Madrid'de olağanüstü işlere imza atmaya devam ederken, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 100. maçında görev aldı.

Portekizli golcü, Manchester United formasıyla 52 maçta 15 gol atarken, Real Madrid'de ise 48 maçta 49 kez fileleri havalandırdı.

Ronaldo 100 maçta kaydettiği 64 golle, Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcuları arasında Raul (71) ve Messi'nin (67) ardından 3. sırada bulunuyor.

LAMPARD'IN DA '100'Ü GÜLDÜ

Chelsea'nin vazgeçilmezi Frank Lampard da Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 100. maçına çıktı ve '100'ler kulübüne giren tarihteki 21. futbolcu oldu.

Chelsea'nin 36 yaşındaki ortasaha futbolcusu, PSG maçında 72. dakikada Oscar'ın yerine oyuna dahil oldu.

İngiliz yıldız, Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde toplam 100 maça çıkıp 23 kez fileleri havalandırdı.

Lampard, 210 golle Chelsea kulübü tarihinin gelmiş geçmiş en skorer futbolcusu unvanını da elinde bulunduruyor.

ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın