Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid Ecel Terleri Döktü

Real Madrid Ecel Terleri Döktü

Fatih
08.04.2014 - 23:38

Real Madrid Ecel Terleri Döktü

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Signal Iduna Park'ta oynanan maçta gülen taraf Dortmund oldu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında sahasında 3-0'lık galibiyet alan Real Madrid, rövanş maçında ecel terleri döktü.

Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Borussia Dortmund, Real Madrid sahasına oyunu yıkmaya çalıştı. Taraftarlarının desteği ile gol bulmaya çalışan Alman ekip, maçın 16.dakikasında rakibine gol bulması için ikramda bulundu. Dortmundlu defans oyuncusunun ceza sahası içerisinde topa el ile yaptığı müdahele sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo'nun yokluğunda topun başına Di Maria geçti. Topa hamle yaptığı sırada ayağı kayan Di Maria'nın vuruşunu kaleci Weidenfeller kurtardı ve Real Madrid bu gol şansını geri tepti.

Real Madrid'in kaçırdığı penaltı sonrası taraftarlarının gücü ile gol arayan Dortmund'da yıldızlaşan isim Reus oldu. Karşılaşmanın 24.dakikasında defansın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Reus kaleciyide ekarte ederek topu ağlara gönderdi ve takımını umutlandırdı.

Yine Reus

Reus'un attığı gol ile öne geçen Dortmund ataklarına devam etti. İlk golden 13 dakika sonra orta sahada topu kazanan Dortmundlu oyuncular hızlı bir atakla Lewandowski'yi kaleciyle başbaşa bıraktı. Lewandowski'nin vuruşunda direkten dönen topu iyi takip eden Reus topu boş kaleye göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü atmış oldu.

İlk yarısı 2-0'lık Borussia Dortmund üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısıda Dortmund'un baskılı oyunu ile geçti. İkinci yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Borussia Dortmund, başka gol bulamayınca, çeyrek finalde Şampiyonlar Ligi'ne veda etmiş oldu. Evinde aldığı üç farklı galibiyetin rahatlığı ile maça çıkan Real Madrid ise Ronaldo'suz oynadığı maçta ecel terleri dökmesine rağmen tur atladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın