Görüş Bildir
Haberler
Raul Geri Döndü! 2 Yıllık İmza...

Raul Geri Döndü! 2 Yıllık İmza...

Batuhan
10.12.2014 - 17:22

Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden New York Cosmos, daha önce sözleşme imzaladığı İspanyol oyuncu Raul'u basının karşısına çıkardı. Raul, sağlığı izin verdiği sürece top koşturmaya devam edeceğini söyledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce uzun süreli sözleşme imzalandığı duyurulan 37 yaşındaki Raul için New York'ta basın toplantısı düzenlendiği belirtildi. Toplantıda Raul ile birlikte kulüp başkanı Seamus O'Brien ve teknik direktör Giovanni Savarese'nin de bulunduğu bildirildi.

Yeni takımında da kendisiyle özdeşleşen 7 numaralı formayı giyecek Raul, basın toplantısında yaptığı açıklamada, New York Cosmos'un başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirterek, tecrübesini genç oyunculara aktarmak istediğini ifade etti.

ABD'de yaşamanın hayallerinden biri olduğunu da kaydeden golcü futbolcu, geçmiş yıllarda Pele, Beckenbauer ve Chinaglia gibi önemli isimlerin forma giydiği New York Cosmos'un köklü bir tarihe sahip olduğunu belirtti.

İspanyol forvet oyuncusu, anlaşma gereği Cosmos'da forma giydiği sürece kulübün genç takımına da teknik danışmanlık yapacak. Raul, aktif kariyerini sonlandırdıktan sonra ise genç takımın başına geçecek.

1994-2010 yıllarında Real Madrid'de forma giyen Raul, daha sonra Almanya'nın Schalke 04 (2010-2012) ve Katar'ın El Sadd (2012-2014) takımlarında top koşturmuştu.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/raul-geri-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0