Görüş Bildir
Haberler
Ramazan'da Şiir Yazmayın!

Ramazan'da Şiir Yazmayın!

AskMen Türkiye
22.07.2013 - 13:06 Son Güncelleme: 22.07.2013 - 13:14

Ramazan'da Şiir Yazmayın!

Yazının bu başlığını okuyanlar merak edecek, 'acaba neden böyle bir mesaj vermek istiyor bu adam' diye ama hemen açıklıyorum...

Bu sabah nedendir bilinmez 3 yıl önce yaşadığım bir olay geldi aklıma. O zamanlar sosyal medya aracılığıyla tanıştığım ama bir türlü görüşmek için ikna edemediğim bir kızı şiir yazarak ikna etmeye çalışacaktım.

Tabi şiir karalayınca insan ister istemez kendi başına kontrol etme gereği duyuyor. Eğer birde oruçlu olduğunuzu unutup şiiri defalarca okursanız durum gerçekten içler acısı bir hal alıyor.

Olaya dönersek malum sosyal medya aracılığıyla insanlar birbirini daha yakından tanıma şansı elde ediyorlar. Yararları olduğu kadar, zararlarını da gördüğümüz bir mecra olsa da sosyal medya şuan birçoğumuz için vazgeçilmez bir dünya.

Hepinizin takdiri, kadınlar eğer sizi beğenmiyorsa tanışmadan önce ikna etmek birazcık zor olabiliyor. Yine öyle günlerden birinde Tanrı vergisi edebi yönümü kullanarak şuan adını bile hatırlamadığım hatta yazdığım şiiri bile hatırlamadığım ama böylesine bir anıya sahip olmamı sağlayan kız için bir şiir yazacaktım. Dipnot; şiirle ilgili hatırladığım tek bir şey Can Baba'nın (Yücel) şiirine atıfta bulunarak ona gönderme yapıyordum.

Bu yazıyı okuyanlar merak edecektir acaba şiir bir işe yaradı mı diye, evet yaradı ama bir yemek buluşması sonrası malesef devamını getiremedim diyebilirim. Belki Ramazan'ın etkisiyle şiire odaklanamayışım belki de kafalarımızın uyuşamaması ya da her neyse saymakla bitmeyecek bir sürü nedenden şuan dolayı şuan hatırlamadığım...

Kaynak: http://askmen.mynet.com/ask-ve-seks/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın