Görüş Bildir
Haberler
Ramazan Bayramı Tatiliniz için güzel bir destinasyon, ÇANAKKALE!

Ramazan Bayramı Tatiliniz için güzel bir destinasyon, ÇANAKKALE!

Bayram Tatilinizde Çanakkale'de Yapılabilecekler!

Önümüzdeki ay başına denk gelen ramazan bayramını değerlendirmek için İSTANBUL, İZMİR ve BURSA bölgesinde yaşayanlar için en iyi alternatif hiç şüphesiz ÇANAKKALE!

Truva Antik Kentini, 1.Dünya Savaşına ev sahipliği yapan Gelibolu Yarımadasını (yeni ismi ÇANAKKALE ALAN BAŞKANLIĞI), Gökçeada, Bozcaada ve Kazdağları vb birçok kültürel mirası barındıran Çanakkale'de doyasıya bir tatile hazırmısınız?

Öncelikle milattan önce 3000 yılından bu yana yüzlerce savaşa sebep olan TRUVA ANTİK KENTİ'ni mutlaka UZMAN bir rehber eşliğinde gezmeniz gerekmektedir. Sonrasında Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve TÜRK milletinin kahramanca özgürlüğü için savaştığı toprakları ÇANAKKALE ŞEHİTLİKLERİ ve SAVAŞ ALANLARI'nı mutlaka ve mutlaka bir tur satın alarak ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Şehitlik bölgesi yaklaşık 140 kilometrelik bir alan kendiniz gezmeyi denemeyin, rehbersiz pek birşey anlamazsınız! Ve elbette Gökçeada ve Bozcaadalarımızı deniz tatili için deneyebilirsiniz. Bozcaada yaptığım 2 gece konaklamalı tatilde anladığım kadarıyla adaya tek başına gitmenin hiçbir anlamı yok! Aileniz, sevgiliniz, arkadaş grubunuz veya benzeri bir topluluk ile gitmenizi tavsiye ediyorum. Bozcaada ufak bir ada ama plajlar yerleşim noktasına 10 - 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Plajlara sürekli minibüs gidiyor ama tavsiyem kendinize ait bir araç ile geçin ve rahat rahat hareket edin! ( Tatilim esnasında 2 gece APOLLON HOTEL'de konakladım, genel anlamda benim beklentimi karşıladı. Otellerde kahvaltı yapmadığım için kahvaltısını deneme şansım olmadı. Birde TripAdvisor'da 1.sırada olan SANDAL Restaurantta ufak bir akşam kayıntısı yaptım, mezeler harikaydı. Dışardan bakıldığında standart gibi görünen mezeleri yemeğe başlayınca farkı anlıyorsunuz! Kendilerine ait çok farklı lezzetleri vardı)

Çanakkale şehitliklerine tüm yıl boyunca turları düzenlenmektedir. Bölgenin yerlisi rehberler ile olan turlar ramazan bayramında da her gün yapılmaya devam edecektir. Şehitlik turu hakkında detaylı bilgi için http://sehitlikturu.gen.tr/canakkale-sehitlik-turu.html

Çanakkale'den Bozcaada'ya günübirlik rehberli turlar her cumartesi günü düzenlenmektedir. Bozcaada turları hakkında bilgi için http://sehitlikturu.gen.tr/canakkale-bozcaada-turu.html

Kaynak: http://sehitlikturu.gen.tr
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın