Görüş Bildir
Haberler
Rakitic: "Her Şeyi Kazanmak Zorundayız"

Rakitic: "Her Şeyi Kazanmak Zorundayız"

Fatih
14.07.2014 - 23:22

Rakitic: "Her Şeyi Kazanmak Zorundayız"

Barcelonalı oyuncu kulübünün bu yaz transfere çok para harcadığını ve başarısız olmak gibi bir seçeneklerinin olmadığını belirtti.

Barcelona 'nın Sevilla 'dan renklerine bağladığı Ivan Rakitic , bu yaz tüm kupaları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hırvat yıldız, 'Barcelona'nın bu yaz daha önceki sezonlara göre daha fazla para harcadığını duydum ve herkes bana her şeyi kazanmak zorunda olduğumuzu söylüyor. Bu yüzden yeni sezona hazır olmak istiyorum. Buraya kimsenin yokluğunu doldurmaya gelmediğimi hep söylüyorum. Buraya kendim olmak için geldim. Xavi'nin yerini doldurmak gibi bir hedefim yok. Zaten kendisi hala Barcelona'nın futbolcusu. Takım arkadaşlarımla bir an önce tanışmak istiyorum. Onlardan bir çok şeyi öğrenmek ve takım olarak gelişmemize yardımcı olmayı hedefliyorum.' şeklinde konuştu.

Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşları Modric'in Real Madrid'de Mandzukic'in de Atletico Madrid'de forma giyecek olmasına da değinen Rakitic, 'Kendi aramızda bu durumla ilgili şakalar yapıyoruz. Modric'e geçen sene onu desteklediğimi ama bu sene ikinci olacaklarını Mandzukic'e de üçüncü olacaklarını söylüyorum.' dedi.

Sevilla'dan ayrılmasının başlıca nedeninin parasal olmadığını da belirten Rakitic, '7 milyon avro kazanmakla 10 milyon avro kazanmak arasında fark görmüyorum. Her şekilde de aynı hayatı yaşayacaktım. Benim için önemli olan Barcelona'da inşa edeceğim kariyerim.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın