Görüş Bildir
Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'da Bulduğu Annesi Suphiye Orancı, Metin Akpınar Filminde de Oynamış!
Yeşilçam'ın dev isimlerinden Metin Akpınar'ın evlilik dışı yaşadığı ilişkisinden dünyaya gelen ikizleri olduğu haberi gündemde! Usta oyuncunun kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'da bulduğu annesinin Almanya'da yaşadığını öğrendi. Bir dönem figüran olarak ünlü yapımlarda rol alan anne Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'ın filmin de de figüranlık yaptığı ortaya çıktı!
Gollum Karakterini Canlandıran Efsane Oyuncu Andy Serkis'in Rol Aldığı Birbirinden Muhteşem Filmler
İngiliz bir oyuncu, yönetmen ve yazar olan Andy Serkis, daha çok dijital performans yaklaşımıyla canlandırdığı karakterlerle tanınır. Özellikle 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' gibi yapımlarda Gollum'u canlandırmasıyla ün kazanmıştır. Ayrıca 'King Kong', 'Maymunlar Cehennemi' serisi, 'Star Wars: Güç Uyanıyor' ve 'Kara Panter' gibi filmlerde de önemli roller üstlenmiştir. Bu içerikte Andy Serkis'in irili ufaklı en yüksek puanlı filmlerini bir araya topladık. İyi seyirler dileriz.
Reklam
İzlerken Hem Kahkahalara Boğan Hem de Ağlatan Gelmiş Geçmiş En İyi Romantik Komedi Filmleri
Romantik komedi tutkunları, bu liste tam size göre! Duygusal anlarla gözlerinizi yaşartıp, bir sonraki sahnede kahkahalarınıza engel olamayacağınız, kaliteli romantik komedi filmlerini siz değerli sinema severler için özenle bir araya getirdik. Eğer siz de 'Acaba bugün hangi filmi izlesem?' diye düşünüyorsanız, bu özenle seçilmiş filmlere mutlaka bir göz atmanızı öneriyoruz.
Reklam
Reklam
Reklam
Polisiye Severlerin Bayılarak İzlediği Gerçek Suçlardan İlham Alınmış En İyi Dizi ve Filmler
En iyi hikayeler genellikle doğrudan manşetlerden alınır. Bu nedenle, özellikle son yıllarda bu türe olan ilgi arttığı için, gerçek suçlardan esinlenen pek çok mükemmel film ve dizi var. Hepsi gerçek suçlara dayanan en önemli 20 televizyon dizisi ve filmi için aşağıdaki slayt gösterisine göz atın. Brian De Palma'nın 'The Black Dahlia 'sından 'The Thing About Pam 'deki Renee Zellweger'e kadar, bu liste gerçek suç fanatikleri için vazgeçilmez bir izleme deneyimi sunuyor.
Reklam
Reklam