Görüş Bildir
Haberler
QuizUp'a Yerli Rakip: CevApp

QuizUp'a Yerli Rakip: CevApp

Batuhan
24.02.2014 - 16:55

QuizUp'a Yerli Rakip: CevApp

Plain Vanilla tarafından 2013 Ekim ayında yayınlanan QuizUp‘ın yayınlamasının ardından 2 milyonu aşkın kullanıcı tarafından indirilmesiyle birlikte mobil cihazlarda online soru yarışması trendinin arttığını söyleyebiliriz.

Bu kategoride son örneklerden biri yerli yapımcılardan Retter Mobile tarafından hayata geçirilen ve geçtiğimiz hafta içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulan CevApp.

CevApp’tan sizlere kısaca bahsetmemiz gerekirse QuizUp’la aynı kurguya sahip olduğunu en başta söyleyebiliriz. CevApp içerisindeki sorular, yerli kültüre uygun şekilde, alanında uzmanlar tarafından hazırlanmış.

Başlangıç olarak 60 kategoride 30 bin soru barındıran uygulamada dilerseniz online olarak uygulamayı kullanan diğer kullanıcılarla ya da Facebook’taki arkadaşlarınızla bilginizi yarıştırabiliyorsunuz.

Bu sayede tanımadığınız kullanıcılarla yarışmanın yanı sıra kendi arkadaşlarınızla da oyunu oynayabiliyorsunuz. Bununla ilgili olarak arkadaşlarınızın puan sıralamasının yer aldığı ayrı bir puan tablosu da oyunun içerisinde yer alıyor.

Oyun yayınlandıktan 2 gün sonra 2500 kişi tarafından indirildiği ekibin aktardığı bilgiler arasında yer alıyor. Mevcut durumda sadece iOS platformunda yer alan CevApp ileride Android platformunda da yer alacakmış.

CevApp’ı iOS kullanıcıları buradan indirebilir.

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/02/24/ce...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın