Görüş Bildir
Haberler
Quaresma: "Şampiyon Olmak, Tüm İstanbul'un Siyah-Beyaz Dediğini Duymak İstiyorum"

Quaresma: "Şampiyon Olmak, Tüm İstanbul'un Siyah-Beyaz Dediğini Duymak İstiyorum"

Enver K.
31.07.2015 - 17:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Avusturya kampında BJKTV'nin sorularını yanıtladı.

Ricardo Quaresma'nın açıklamaları şöyle;

“Şu an her şey çok iyi gidiyor. Hazırlık dönemindeyiz şu anda. Yüklemeler yapılıyor. Fizik olarak hazır olmaya çalışıyorum. Sezon başlayana kadar da fizik olarak hazır hale geleceğim. Transfer döneminde Başkanımız Fikret Orman ile konuşmalarıımız oldu. Başkanımızın beni tekrar Beşiktaş’ta görmek istemesi beni gerçekten mutlu etti. Hocamız Şenol Güneş’in de isteği olunca işler çok kolaylaştı. Beşiktaş gerçekten çok sevdiğim gönül verdiğim bir kulüp. Takım olarak, kulüp olarak , camia olarak, taraftarlar olarak bir araya gelip, güçlerimizi birleştirerek kupalar kaldırmak istiyoruz. Muhakkak bir başarı elde etmemiz lazım bu sene.

Özellikle taraftarların bana gösterdiği ilgi çok mutlu ediyor beni. Bütün kalbim onlarla beraber. Onları mutlu etmeye çalışacağım. Burada oynadığım süreç içerisinde, onların bu sevgisine sahada oynadığım futbolla cevap vermek istiyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Bütün İstanbul’un durup Siyah-Beyaz dediğini görmek istiyorum. Bunun içinde oldukça sıkı çalışıyoruz.

İnönü’de çok büyük mutluluklar yaşadık. Çok güzel maçlar, çok güzel ortamlar oldu. Yeni stadımız Vodafone Arena’da yaşadığımız mutlulukları tekrar yaşayıp, kupalar kaldırmak istiyorum.

Bunun doğuştan gelen bir şey olduğuna inanıyorum. Arkadaşlar arasında şakayla karışık konuşurken, bendeki çarpık bacaklarla böyle vuruluyor topa gibi söylemler oluyor. Şaka bir yana Allah vergisi bir şey. Allah’a şükür ediyorum bana bu yeteneği verdiği için.

Çok iyi bir hocamız var başımızda. Bize çok şey katıyor. Çok iyi bir kadromuz var. Bende Milli Takımda hala devam ediyorum ve bundan sonra da devam etmek istiyorum.

Gençliğimde örnek aldığım oyuncu Figo’ydu. O günün şartlarında çok büyük işler yaptı. Dünyanın en iyi oyuncusu seçildi. Bugünlere bakarsak Cristiano Ronaldo derim. Dünyanın en büyük oyuncusu, en iyisi Ronaldo diyebilirim. Bir arkadaşı olarak ona bundan sonraki hayatında da onu bugüne getiren şansın devam etmesini diliyorum.

Mükemmel bir taraftar grubumuz var. Her daim takımımızı kayıtsız, şartsız destekliyorlar. Takımımızı kötü anlarında bile destekliyorlar. Bu senede aynı şekilde destekleyeceklerine inanıyorum. Bizde takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp onları mutlu etmeye çalışacağız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın