Görüş Bildir
Haberler
Quaresma: "Beşiktaş ile Şampiyon Olmak İstiyorum"

Quaresma: "Beşiktaş ile Şampiyon Olmak İstiyorum"

Enver K.
23.07.2015 - 15:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma siyah beyazlı ekiple şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeniden renklerine bağladığı Ricardo Quaresma takımın Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi.

'BEŞİKTAŞ'A DÖNMEK İSTEDİM'

Beşiktaş'a yeniden dönmek istediğini söyleyen Portekizli yıldız, 'Geri dönmeyi çok istedim. Burada harika bir takım ve teknik direktör var. İyi işler yapmak için her türlü imkan var. Başkanımızla aramızda geçen görüşme şu:' Geçmiş, geçmişte kaldı. Artık bugünü düşünüyoruz' diye konuştu.

'BEŞİKTAŞ İLE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM'

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Quaresma, 'Dubai'de mutlu değildim.Porto'ya dönüşüm mutluluk vericiydi. Orası benim evim. Burada da çok mutluyum. Kariyerimde Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamadan kariyerimi sonlandırmak istemiyorum' dedi.

'7 NUMARAYI ÇOK SEVİYORUM'

Kariyerinde sürekli 7 numaralı formayı giydiğini söyleyen yıldız oyuncu, 'Şu ana kadar hep 7 numarayı giydim. Bu numarayı sevdiğimi biliyorsunuz. Fakat takımda bu numarayı giyen bir arkadaşım var ve ona saygı duymak zorundayım. Numara önemli değil. 7 olur, 007 olur, fark etmez. Önemli olan burada benim kararlığım ve bu forma için mücadele edecek olmamdır' ifadelerini kullandı.

'BÜYÜK KUPALAR KAZANACAĞIZ'

Beşiktaş'ta genç bir takım olduğunu vurgulayan Quaresma, Genç ve iyi bir kadro var burada. Büyük kupalar kazanacağız. Şenol Güneş kariyeri başarılarla dolu bir teknik direktör. Umarım ben de onunla birlikte büyük başarılar yakalayacağım' şeklinde konuştu.

'BAŞKA BİR KULÜBE GİTSEYDİM SAYGISIZLIK OLURDU'

Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda futbol oynamayı hiç düşünmediğini söyleyen yıldız oyuncu, 'Türkiye'de başka bir takımın formasını giymem Beşiktaş camiasına büyük saygısızlık olurdu' dedi.

Futbolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0