Görüş Bildir
Haberler
Puzzle With Instagram Uygulaması

Puzzle With Instagram Uygulaması

Oğuz Veli Yavaş
25.10.2014 - 14:02 Son Güncelleme: 25.10.2014 - 15:43

Puzzle With Instagram Uygulaması

Her geçen zaman içerisinde çeşitlenen sosyal ağ platformları ve kullanıcıları ile uygulama ve oyunların sayısı epeyce arttı. Bu artan çeşitliliğe katılan bir yeni yerli uygulama ise İsmail Işlak uzmanlığında üretilmiş Puzzle With Instagram.

İsminden de anlaşılacağı üzere instagram kullanıcılarının bu uygulama ile fotoğraflarını bir puzzle oyunuhaline getirmesi mümkün hale geliyor. Kendi fotoğraflarınız ya da başkalarının fotoğrafları olsun puzzle haline getirdikten sonra puzzle’ı tamamlayarak resmi oluşturuyorsunuz. İsterseniz instagram profiliniz ile giriş yapmadan seçim yapabiliyorsunuz fakat tüm özellikleriyle kullanabilmeniz için giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra kendi profilinizdeki fotoğrafları puzzle haline getirebiliyorsunuz ama diğer kullanıcıların fotoğrafları için ücret ödemeniz gerekiyor.

Puzzle parça sayısı iPhone’lar için max. 144, iPad’ler için ise max. 625 parça. Bir diğer bilgi olarak da 100 parçadan fazla bir puzzle oluşturmanın ücretli olduğunu da belirtmeliyiz. İlk versiyon için güzel bir başlangıç. Şu anda sadece iOS versiyonu için mevcut bulunan Puzzle With Instagram’dan büyük keyif alacağınızı düşünmekteyiz, iyi oyunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın