Görüş Bildir
Haberler
Pudra Şekeri Demişti Ama: Kürşat Ayvatoğlu'nun Kanından Kokain Çıktı

etiket Pudra Şekeri Demişti Ama: Kürşat Ayvatoğlu'nun Kanından Kokain Çıktı

Adli Tıp, araç içerisinde uyuşturucu madde kullanırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu'nun 'Kokain değil pudra şekeriydi' savunmasını çürüttü, kanında uyuşturucu madde tespit etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lüks araç içinde uyuşturucu madde kullanırken görüntüleri ortaya çıkan ve ifadesinde 'Kokain değil, pudra şekeriydi' diyen eski AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu'ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu soruşturma dosyasına ulaştı.

Pudra şekeri çıkmadı

Pudra şekeri çıkmadı

Yapılan incelemede Ayvatoğlu'ndan alınan örneklerde son 6 ay içinde uyuşturucu madde kullandığına dair bulgular edildi. Rapor, soruşturmayı yürüten savcılığa gönderildi.

Raporu dosyaya delil olarak koyan savcılık, Ayvatoğlu hakkında dava açmaya hazırlanıyor. İddianamenin yazımına başlayan savcılığın Ayvatoğlu hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanılmasını özendirmek suçlarından 7 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteyeceği belirtildi.

AKP Genel Merkezi'nde çalışan Ayvatoğlu'nun lüks bir araç içerisinde arkadaşlarıyla birlikte kokain çektiği görüntülerin sosyal medyada yayınlanması gündem yaratmış, kamuoyu geçen Mart ayında Kürşat Ayvatoğlu olayını konuşmuştu.

İkinci ifadesinde itiraf etti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
43
18
17
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre yegül

adam tipik akpli olarak tam bir yalan makinesi umarım yatar yatacağını

uzaklardan

Kokain çıkacak tabikine pudra şekeri mi çıkacaktı sanki?

selimkazak

Tüm sırrı bozdun yaaa