Görüş Bildir
Haberler
PSV Taraftarının Alay Ettiği Romanlar İstanbullu Çıktı

etiket PSV Taraftarının Alay Ettiği Romanlar İstanbullu Çıktı

Mustafa Boztepe
17.03.2016 - 17:37 Son Güncelleme: 18.03.2016 - 10:12

Geçtiğimiz gün İspanya'da PSV taraftarının romanlara bozuk para atarak eğlendiği video çok tartışılmıştı. Ünlü sanatçı Haluk Levent'in Twitter hesabında paylaştığı videoda para atılan romanların Türkiye'den göç ettiği bilgisine ulaşıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

PSV taraftarlarının Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bir grup mülteciye para atıp eğlendiği, dalga geçtiği ve hatta şınav çektirdiği görüntüler bütün dünyada tepki çekmişti. Haluk Levent'in İspanya'da söz konusu olayın yaşandığı meydanda bulduğu mültecilerle çektiği görüntüler beklemediğimiz bir gerçeği ortaya çıkarttı.

Görüntülerde yerden para toplayan insanların İstanbul Soğanlık'tan İspanya'ya göç ettikleri ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haluk Levent, 'Suriyeli ya da roman... Bu Faşist PSV taraftarının iğrençliğini örtmez tabi ki..' diyerek yapılan bu harekete tepkisini gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
96
58
20
20
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Sümer

PSV taraftarının ırkçı yaklaşımına mı kızayım, yoksa bu insanların onurlarını hiçe sayarak 3 kuruş için yerlerde sürünmesine mi kızayım bilemedim. Sana ne va... Devamını Gör

bibibi

Ha 3 milyar euro atmışlar ha bir kaç cent atmışlar. İmajımız bu işte.

Pasif Kullanıcı

walla o paraya bu rezilliği yapanlarda suçludur.insanda hiçmi onur gurur olmaz? insanda bu kadarda düşmez be..git başka yede dilende bu kadar insanın maskara... Devamını Gör

busra me

👏👏