Görüş Bildir
Haberler
Prof. Kadıoğlu: 'TV'lerde Seyrettiğiniz Doktorlar Bu Yayınlara Para Vererek Çıkıyor, Bilin İstedim'

Prof. Kadıoğlu: 'TV'lerde Seyrettiğiniz Doktorlar Bu Yayınlara Para Vererek Çıkıyor, Bilin İstedim'

Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu televizyon programlarının doktorları parayla konuk aldığını söyledi. Kadıoğlu, Show TV'de bir programdan davet aldığını ve kendisinden 6 bin TL istendiğini öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu, sosyal medya hesabından tartışma yaratan bir paylaşımda bulundu. Kadıoğlu, doktorların televizyon programlarına para karşılığı çıkarıldığını yazdı. 

Kadıoğlu, 'Sekreterim aradı; 'hocam sizi Show TV'den aradılar. Ebru Akel'in sunduğu Kendine İyi Bak programına davet ediyorlar' dedi. Sor bakalım para istiyorlar mı dedim; 6000 TL cevabı geldi. Tv'lerde seyrettiğiniz doktorlar bu yayınlara para vererek çıkıyor, bilin istedim' dedi.

"Altyazıdan bile para isteniyor"

"Altyazıdan bile para isteniyor"

Kadıoğlu'nun paylaşımına yanıt veren Prof. Dr. Cem Baykal 'Hocam altyazıdan telefonunuz ve adresiniz geçerse +2000tl, muayenehanenizden gorüntü de olursa +2000 tl daha ayrıntısına girmemişler mi?' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Özel hastanelerin bu yayınlar için bütçesi var"

"Özel hastanelerin bu yayınlar için bütçesi var"

Prof. Kadıoğlu da meslektaşı Baykal'ın paylaşımın üzerine 'Eskiden TRT ve özel kanallar davet ederdi, görev bilip katılırdım. Son 10 yılda para almadan çıkartan kanal yok. Hekimlerin çalıştığı büyük özel hastane zincirlerinin bu yayınlar için özel bütçesi ve anlaşmaları oluyor; artık çoğunlukla onların doktorları çıkıyor programlara' dedi.

"Genelleme yapmak yanlış"

"Genelleme yapmak yanlış"

Kadıoğlu'nun paylaşımına yanıt veren Psikiyatr Arzu Erkan Yüce ise genelleme yapmanın doğru olmadığını belirtti. Yüce, ücret karşılığında programa çıkarılmak için telefonlar aldığını belirtti, ancak kendisi dahil çok sayıda doktorun prensip gereği yayınlara ücretsiz olarak çıktığını ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
53
29
20
10
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Taksim Delisi Cenk

Bıçak parası (ç)alırken sorun olmuyordu

Art Ankara

Özellikle bu otçu şifacı tayfası doktorlar bu reklam işinin içinde kanser hastası bir arkadaşım doktoruna acaba bu ot işini denesem mi diye sorduğunu, doktor... Devamını Gör

Halil Değerli

"Bir ürün bedavaysa emin olun müşteri sizsiniz....." ..... 🤪