Görüş Bildir
Haberler
Preud'homme: "Ofansif Bir Takımız"

Preud'homme: "Ofansif Bir Takımız"

Fatih
18.03.2015 - 19:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme, Beşiktaş maçı öncesinde adım adım hedeflerine yürüdüklerini söyledi.

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme ve takım kaptanı Simons, Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takımının son durumu hakkında bilgi veren Michel Preud'homme, 'İlk maçta da Felipe Gedoz tam olarak hazır değildi. O nedenle 45 dakika onu oynatabildik ve o da üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Son lig maçında da onu dinlendirdik. Bu akşam yapacağımız antrenmanda son durumunu kontrol edeceğiz. Yarın oynayıp oynayamayacağı antrenmandan sonra belli olacak.' diye konuştu.

Ofansif bir oyun felsefeleri olduğunu belirten Preud'homme, 'Biz her zaman ofansif yapıda oynayıp gol atmaya çalışan bir ekibiz. Ama sizin sahada o anda ne yapacağınız sadece size değil rakibe de bağlı. Biz genellikle ilk yarıya belli bir yaklaşımla başlayıp, ikinci yarıda duruma göre vaziyet alıyoruz. Farklı taktikler deneyebilen bir takımız. Benim de teknik direktör olarak direktiflerim anlık olabiliyor ve maç içinde çeşitli taktikler deneyebiliyoruz.' dedi.

Sadece bu maça odaklandıklarını ifade eden Michel Preud'homme, 'Kulüp için öncelikle grupları oynamak önemliydi çünkü geçen sene bunu başaramamıştık. Ama bu sene grubu birinci sırada tamamladık ve üstüne bir tur daha geçtik. Geldiğimiz noktada da adım adım düşünmeyi istiyoruz. Oynadıkça, ilerledikçe bundan keyif alıp ne kadar olursa o kadar ileri gitmeyi isteriz.' ifadelerini kullandı.

SIMMONS: ATMOSFER HARİKA

Club Brugge takım kaptanı Timmy Simons ise 'Atmosfer göz kamaştırıcıydı. Taraftarlar takımlarını çok iyi bir şekilde destekliyor. Açıkçası bu da benim hoşuma gidiyor çünkü kalabalık bir tribün her zaman boş bir tribünden daha iyidir. Biz takım olarak genelde ofansif futbol oynayan bir takımı. İstatistikler de bunu doğruluyor. Ama yarın ne olacağı maçın gidişatına bağlı. Biz aslında yeterli gol atıyoruz ama yarın maç içersinde neler olacağı bunu belirleyecek. 2-1'lik avantajda sadece 0-0'a ya da beraberliğe odaklanmak tehlikeli olabilir. Bu nedenle maçın gidişatı her şeyi belirleyecek.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/449/uefa-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0