Görüş Bildir
Haberler
Kafa Atan Menajere Kulübünden Ceza

Kafa Atan Menajere Kulübünden Ceza

Fatih
01.03.2014 - 20:18 Son Güncelleme: 02.03.2014 - 12:16

Kafa Atan Menajere Kulübünden Ceza

Ligde dün oynanan maçta Hull Cityli Meyler'a kafa atan Pardew'e, kulübü tarafından 100 bin sterlin ceza verildi.

İngiltere Premier Lig'de dün Hull City ile oynadıkları maçta rakip futbolcuya kafasıyla vurarak saldıran Newcastle United Menajeri Alan Pardew, kulübü tarafından ağır para cezasına çarptırıldı.

Newcastle United'ın 4-1 kazandığı mücadelenin ikinci yarısındaki bir pozisyon sonrasında 52 yaşındaki İngiliz teknik adam, sinirlerine hakim olamayarak Hull City'nin orta saha oyuncusu David Meyler'e kafasıyla vurarak, saldırıda bulunduı. İngiltere Futbol Federasyonu, olayla ilgili soruşma açılacağını belirtirken, Pardew maç sonrasında yaşananlar için özür diledi.

Gece saatlerinde kulübün internet sitesinden bir açıklama yayımlayan Newcastle United, Pardew'in hareketinin 'kabul edilemez' olduğunu ve deneyimli teknik adama 100 bin sterlin para cezası verildiğini duyurdu.

2010 yılından bu yana Newcastle ekibini çalıştıran Pardew, daha önce de bazı davranışları nedeniyle özür dilemek zorunda kalmış ya da ceza almıştı. West Ham United'ı çalıştırdığı 2006 yılında, Arsenal galibiyeti sonrasında aşırı tepki veren Pardew, meslektaşı Arsene Wenger'den özür dilemişti. İngiliz teknik adam, 2 yıl önce de yardımcı hakeme davranışı nedeniyle 2 maçtan men ve 20 bin sterlin para cezası almıştı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...

Premier Lig'de Skandal!

Newcastle United'ın, Hull City'yi deplasmanda 4-1 yendiği maçta skandal yaşandı. United menajeri Alan Pardew, 72. dakikada Hull'lu David Meyler'e kafa attı. Meyler, Pardew'in üzerine yürürken; araya teknik heyette yer alan diğer isimlerle birlikte oyuncular girdi. Pardew, yaptığı bu hareketin ardından oyun dışına gönderildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0