Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Pratik Buğulu Göz Makyajı

Pratik Buğulu Göz Makyajı

Emre Kayabal
25.11.2013 - 15:59

Pratik Buğulu Göz Makyajı

Buğulu gözlerin modasının geçtiğini hiç gördünüz mü? Etkileyici ve gizemli bakışlarla dikkat çekmek hiçte zor değil aslında.

Pratik buğulu göz makyajı nasıl yapılır?

Göz makyajı ma başlamadan önce yapacağımız hazırlıkları her zamanki gibi yapıyoruz. Pratik buğulu göz makyajında ihtiyacımız olan iki şey var; siyah ya da kahverengi göz kalemi ve rimel .

İlk olarak göz kalemini kalın bir şekilde gözümüze çekiyoruz. Mükemmel yapmaya gerek yok çünkü kalemi karıştırıcı bir fırça yardımıyla dağıtacağız. Evet, göz kalemini çektiğimize göre sıra geldi dağıtmaya. Buğulu göz makyajında asıl marifet dağıtma dır. Koyudan açığa doğru geçişleriniz çok önemli. Yukarıya doğru dikkatli bir şekilde dağıtıyoruz.

Şimdi geldik diğer aşamaya, gözümüzün altına da siyah göz kalemi sürüyoruz. Siyah göz kalemini sürdükten sonra da yine sağdan sola doğru dağıtıyoruz.

Gözü daha etkileyici kılmak için siyah göz kalemini gözümüzün içine de sürüyoruz. Üste ve alta siyah kalem çekiyoruz. Küçük gözlü kişiler gözlerinin içine siyah kalem çekmemeli çünkü gözleri küçük gösterir.

Kirpik kıvırıcı ile kıvırdığımız kirpiklerimizi rimel leyelim. Alt ve üst kirpiklere ilk katı sürdükten sonra 1 dk bekliyoruz ve ikinci katı uyguluyoruz, bu daha dolgun olmasını sağlıyor.

Kaynak: http://www.guzelleselim.com/video/pra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın