Görüş Bildir
Haberler
Potansiyeline Göre Dizi Tarihinin Hangi Kötü Kadın Karakterisin?

Potansiyeline Göre Dizi Tarihinin Hangi Kötü Kadın Karakterisin?

Yıllarca izlediğimiz bazen feyz aldığımız bazen ise gerçek hayatta karşılaşıp uzak durduğumuz, Türk televizyonunun kötü kadın karakterlerinden hangisisin? Onlar kadar kötü olabilir misin? Firdevs hanım gibi kızını kurtarayım derken, kızının ölümüne sebep olabilir misin? Ya da kraliçemiz Eyşan gibi kardeşin için sevdiğin adamı hapse attırır mısın? Biz onlar kadar kötü olmasak da hepimiz, canımız yandığında tırnaklarımızı gösteririz. Senin yaptıkların veya yapabileceklerine göre hangi kötü kadın karakter olduğunu söylüyoruz. 

Hazırsan;

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını seç.

2. Şimdi bize bir ev seç bakalım.

3. Peki seni yansıtan rengi de seç.

4. Söyle bakalım, sevdiğin kişi bir gün sonra evlenecek, ne yaparsın?

5. Peki bunlardan hangisi senin için daha önemli?

5. Peki bunlardan hangisi senin için daha önemli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tartışmalarda genellikle senin yerin ne?

7. Peki "aldatma" hakkındaki düşünceni de öğrenelim.

8. Sen ne kadar sadıksın?(1=en az, 5=en çok)

9. Son olarak istemediğin şeyler karşısında ne yaparsın?

Sen tam bir Merve Aksak'sın.

Senin, Sarmaşığın kraliçesi Merve Aksak olduğunu tahmin ediyoruz. Aşırı kontrolcü hallerin ve senden habersiz kuş uçamayacağına göre sen Merve Aksak'tan başka biri olamazsın. Her şeyi önceden planlanman ve her şey hakkında bir fikir sahibi olman senin en baskın özelliklerin. Dününü, yarınını belki 10 yıl sonranı bile planlamış olabilirsin. Her zaman gün içinde ne yapacağını bilir ve asla programının dışına çıkmazsın. Aslında insanları korkutan bir yapın da var. Bir bakışınla ne demek istediğini anlatabilirsin. Bu yüzden de çok fazla konuşmana gerek kalmaz. Yaşanan olaylara karşı sakin durup, sabrının sonuna gelince artık dayanamaz ve sen de dişlerini gösterirsin. O zaman senin etrafında bulunmamak en iyisi. Ne yapacağın hiç belli olmaz çünkü.

Sen tam bir Ferhunde'sin.

Sen tam bir Ferhunde'sin.

Sen Türk  televizyonunun kötü kadın karakterlerinden Ferhundesin. Elde edemeyeceğin şey yok. Bu yolda her şeyini ortaya koyarsın. Problemler karşısında asla oturup, ne olacağını beklemezsin. Sen harekete geçer ve bu problemi komple ortadan kaldırırsın. Ayak altındaki her şeyi temizlersin yani. Etrafında sana zararı dokunacak birini hissettiğin an onu asla ortamına sokmazsın. Her zaman gözün çok yükseklerde. Herkesin ulaşabildiğine değil de, kimsenin ulaşamadığını istiyorsun. Bu yüzden de işlerine çok odaklanıp, dikkatini asla dağıtmıyorsun. İyi bir çalışma ve hırsla istediğine ulaşabilirsin. İnsanlarda soğuk bir izlenim bıraksan da sana yakın davranıp, yanında olan herkesi her zaman koruyorsun. İstediğini alma konusunda senin üstüne tanımıyoruz.

Sen firdevs Yöreoğlu'sun.

Sen firdevs Yöreoğlu'sun.

Sen Firdevs Yöreoğlu'sun. Sen ne istersen olur. Bunu öyle çok gün yüzüne çıkarmadan yaparsın. Bir şey için ısrar etmezsin ama sen o şeyden memnun olmadıysan, kesin olmaz. Çünkü senin her zaman bir bildiğin vardır. Yaşam tecrübelerin, karşılaştığın problemler ve bu problemlerin üstesinden geliş şeklin ile etrafına örnek niteliğindesin. Soğukkanlı birisin. Panik yapmaz ve sadece mantıklı bir şekilde düşünürsün. Etrafında sert görünsen de sevdiklerine karşı asla kıyamadığını herkes bilir. Bu yüzden yıllardır beraber olduğun arkadaşların var. Yeni insanlarla tanışmak ve onları hayatına sokup, sırlarına ortak etmek yerine, ömürlük ve her zaman yanında olacaklarını bildiğin kişilerle olmayı tercih edersin. Yönlendirici ve inatçı kişiliğin ile ortamlarda sözü geçen birisin.

Sen tam bir Eyşan'sın.

Sen tam bir Eyşan'sın.
s.superhaber.tv

Sen Türk televizyonunun kötü kadın karakterlerinden Eyşan'sın. Sevdiklerin için gözünü kırmadan ortaya atılabilecek ama bu uğurda da bir sürü insan harcayabilecek birisin. Ailene çok düşkünsün. Onların üzülmesine ve huzursuz olmasına hiç dayanamıyorsun. Bu nedenle de evcimen ve evine sadık bir kişiliğin var. Hislerinin kuvvetli olması nedeniyle, başına gelebilecek şeyleri önceden sezebilir ve o yoldan dönebilirsin. Genellikle sen bir şeyi istemiyorsan, altından hep problem çıkıyor. Bu yüzden de huzursuz olduğun ve kuşkulandığın her şeyden uzak duruyorsun. İnsanlar sırlarını seninle paylaşmayı sever ve herkesi dinler yol gösterirsin. Ama sen sırlarını biriyle paylaşmaktan hiç hoşlanmazsın. Gözü kara tavrın ve sevdiklerin için her şeyi yapabilecek tutumun ile sen tam bir Eyşan'sın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
46
28
25
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen tam bir Merve Aksak'sın.

G.Lothlorien

hey gidi merve aksak