Görüş Bildir
Haberler
Portakal kabuğu ile cilt lekelerinizden kurtulun!

Portakal kabuğu ile cilt lekelerinizden kurtulun!

Sevinç Arslantürk
19.03.2015 - 08:10 Son Güncelleme: 19.03.2015 - 10:37

Cilt lekeleri hemen hemen hepimizin ortak dertlerinden birisidir. Güneş, hava kirliliği, yanlış kozmetik ürünlerinin etkisiyle cildimizde oluşan lekelerden kurtulmak ve cilt renginizi birkaç ton açmak istiyorsanız, kozmetik ürünlere avuç dolusu para dökmek zorunda değilsiniz.

Ev ortamında hazırlayıp, uygulayabileceğiniz doğal cilt aydınlatıcı maskeler, sizi istediğiniz mucizevi sonuçlara götürebilir. Daha önce verdiğim cilt aydınlatıcı maske tariflerine pratik bir alternatif olacak harika bir tarif sizi bekliyor.

Cildi beyazlatan ağartıcı maskelerle doğal, pürüzsüz ve aydınlık bir cilt elde edebilirsiniz. Cilt beyazlatıcı maskeler aynı zamanda cildinizdeki lekelerin görünümün azalmasına, cildin nemlenmesine ve doğal bir parlaklık kazanmasına yardımcı olacaktır.

Malzemeler:

Portakal kabuğu rendesi

Süt ya da kaymak

Hazırlanışı:

Portakal kabuklarını atmayıp harika bir maske hazırlayabilirsiniz. Portakal kabuğunu rendeleyerek kurutun. Kuruyan portakal kabuğu rendesini süt veya kaymakla karıştırın. Macun haline gelen karışımı yüzünüze sürün. 15-20 dakika bekledikten sonra bol ılık su ile yüzünüzü yıkayın.

Kaynak: http://www.sendeincel.com/2015/03/por...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın