Görüş Bildir
Haberler
POMEM Başvuru Sonuçları Açıklandı! 28. Dönem POMEM Başvuru Sonucu Sorgulama Ekranı...

POMEM Başvuru Sonuçları Açıklandı! 28. Dönem POMEM Başvuru Sonucu Sorgulama Ekranı...

Milyonlarca insanın başvurmuş olduğu 28. dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. Polis adaylarının merakla beklediği ön başvuru sonuçları, Polis Akademisi'nin resmi web sitesinde paylaşıldı. 28. dönem POMEM alımlarında 8.000 öğrenci alımı kontenjanı; 8.000 lisans (6.400 erkek ve 1.600 kadın), 2.000 önlisans (1.600 erkek ve 400 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı olacak şekilde ön başvurular 7 Ocak tarihine kadar tamamlanmıştı. Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 28. Dönem POMEM ön başvuru sonuçlarının 'pa.edu.tr' üzerinden ilan edildiği bildirildi. Peki, POMEM başvuru sonuçları nasıl sorgulanır? İşte, 28. Dönem POMEM sonuç ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca insanın başvurmuş olduğu 28. dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. Polis adaylarının merakla beklediği ön başvuru sonuçları, Polis Akademisi'nin resmi web sitesinde paylaşıldı. İşte Polis adaylarının merakla beklediği Polis Akademisi sonuç ekranı...

POMEM Başvuru Sonuçları Açıklandı!

POMEM Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Polis Akademisi 28. dönem POMEM ön başvuruları ardından beklenen haberi duyurdu. Yapılan açıklamada; ''28. Dönem POMEM alımlarında 10.000 kontenjana 164.842 aday tarafından müracaat yapılmış, başvuru koşullarını sağlayanlardan 10 katı kadar aday KPSS puanına göre sıralanarak toplamda 98.175 aday sınava katılmaya hak kazanmıştır.'' denildi. İşte sonuç sorgulama ekranı:

POMEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

POMEM Başvuru Ücreti Yatırma Tarihleri

POMEM Başvuru Ücreti Yatırma Tarihleri

Şehit veya vazife malulü olanların eş veya çocukları sınav ücreti yatırmayacaktır. Aday belirleme ön başvuruları internet üzerinden başvuru ücreti yatırılmadan yapıldı.

POMEM Giriş Yönetmeliğinin 7’nci maddesinin 3’üncü fıkrasında yer alan “…Ön başvurusu alınan erkek ve kadın adaylar ayrı ayrı olmak üzere en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanır ve o dönem için alınacak erkek ve kadın öğrenci kontenjanının on katına kadar aday şahsen müracaatta bulunmak üzere çağrılır.” hükmüne istinaden 28. Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar belirlendikten sonra sınav ücreti yatırılması için sınav ücret ve hesap bilgileri www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RaRaRa

AKP li değilseniz hiç boşa umutlanmayın