Görüş Bildir
Haberler
Polisten Boğaziçi Öğrencilerine: 'Her Türlü Gözaltına Alınacaksınız'

Polisten Boğaziçi Öğrencilerine: 'Her Türlü Gözaltına Alınacaksınız'

Melih Bulu'nun yerine rektör olarak atanan Naci İnci'yi protesto etmek isteyen Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri polis engeliyle karşılaştı.  'Gözaltına alınmak istemiyoruz' diyen öğrencilere polis 'Her türlü gözaltına alınacaksınız. Geliyorsanız teker teker sizi götürelim, gelmiyorsanız zorla götüreceğiz, bu kadar basit' şeklinde karşılık verdi. Okulda en az 45 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu ile başlayan daha sonra Bulu'nun görevden alınıp yerine Prof. Dr. Naci İnci’nin atanmasıyla devam eden protestolar 292. gününde de devam etti.

Güney Kampüs’teki rektörlük binasının önündeki nöbet çadırı, bugün özel güvenlik birimleri tarafından kaldırıldı. Görevliler, öğrencilerin çadır açma girişimini de engelledi. Müdahale sonrası kampüse çevik kuvvet ekipleri girdi.

Çok sayıda öğrencinin gözaltına alındığı müdahale sonrası öğrenciler yarın için toplanma çağrısı yaptı. 👇

Öğrenci birlikleri şu ana kadar 45 kişinin gözaltında olduğunu bildiriyor. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
17
12
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

binbir zorluk boğaziçine giriyorsun polis seni gözaltına alıp günlerini metriste yatarak geçiriyorsun. rüyalarda görsen inanmazsın su olanlara . Hakikaten en... Devamını Gör

U3erkerA

Binbir zorlukla boğaziçine giriyosun. Sonra mağaradan yeni çıkmış taş devri üyesi gibi soyunup arabaların üzerinde tepiniyorsun. Çekilmez bir ülke olduk.

kabus

Recö'nün torpilli askerleri var. Ne isteseler yaparlar onlarda sorgulama diye bir şey yok. Torpilli rektörü korusunlar

Adolf Hitler

Gestapo...