Görüş Bildir
Haberler
Polisi Bile Güldüren Street View Şakası!

Polisi Bile Güldüren Street View Şakası!

Onedio Medya
05.06.2014 - 16:04 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 17:21

Street View'da fark edilen bu 'cinayet' görüntüsü polisi alarma geçirdi. Ama sonra...

Google'ın Street View arabaları, farklı yönlerden şikayetler almaya ve tartışılmaya devam ediyor. Bazıları, onun giziliklerini ihlal ettiğinden şikayetçiyken bazıları, hizmetin suçluları yakalamakta kullanılabileceğini düşünüyor. Google'ın uğraştığı şikayetlerin arasında geçen sene bir Street View arabasının Botswana'da bir eşeğe çarpıp öldürdüğü iddiaları bile var .

Bunların yanında Street View arabalarına orta parmağını veya 'arkasını' gösteren ' yaratıcı ' insanlar da var. Hayal gücünü biraz daha zorlayan bir İngiliz otomobil tamircisi Dan Thompson ise Street View arabasının kendisine doğru geldiğini fark edince fikrini uygulamak için hemen harekete geçmiş. İş arkadaşını alıp yolun ilerisine doğru koşan Thompson, hemen yere yüz üstü yatmış. Bu sırada Thompsunun arkadaşı ise onun başında, elinde ise bir balta ile poz vermiş. Bu sahne, Street View arabası tarafından kayda alınarak ölümsüz hale getirilmiş.

İkili, hiçbir şey olmamış gibi evine gidip yaşamlarına devam etmişler. Ancak görüntüleri fark eden İskoç polisi, şakadan 1 sene sonra cinayet ihtimaline karşın ikilinin ifadesini almış. İkilinin durumun şaka olduğunu polise açıklaması pek de zor olmamış.

Thompson, BBC'ye yaptığı açıklamada yaptıkları şakayı şu sözlerle anlatıyor: ' Garaja koşup cinayet sahnesini hazırlamak için sadece 1 dakikam vardı. Google'a arkalarını gösteren adamların resimlerine rastlamanız mümkün, ancak biz daha ilginç bir şey yapabileceğimizi düşündük. Polis 1 sene sonra geldiğinde şakayı çoktan unutmuştuk; polisin zamanını aldığımız için onlardan özür diledik. Şakamız onları da eğlendirdi .'

Chiponline

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/polisi-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın