Görüş Bildir
Haberler
Polise Giderek Her Şeyi İtiraf Etti... İzmir'de Bir Anne, Madde Bağımlısı Kızını Boğarak Öldürdü

etiket Polise Giderek Her Şeyi İtiraf Etti... İzmir'de Bir Anne, Madde Bağımlısı Kızını Boğarak Öldürdü

İzmir'de dün korkunç bir olay gerçekleşti. Bir anne, madde bağımlısı kızını boğarak katletti. Cani kadın, cinayetten sonra polisin kapısını çalarak her şeyi itiraf etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Laleli Mahallesi 421 Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. A.V., adındaki kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek 'Kızımı öldürdüm' diyerek polis ekiplerine teslim oldu.

Şüpheli kadının iddiası üzerine ekipler, kadını gözaltına alırken, verdiği ifade üzerine adrese 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese giden sağlık ekipleri, A.V.'nin kızı 29 yaşındaki Zeynep Vural'ın boğularak öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri, evde bulunan A.V'nin eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'yi gözaltına aldı.

Eşarp ile boğmuş

Eşarp ile boğmuş

Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, dün anne ve kızın tartıştığını, daha sonra anne A.V.'nin kızını boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken, Zeynep V.'nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan kızını öldürdüğünü itiraf eden anne A.V.'nin emniyetteki ilk ifadesinde kızıyla uyuşturucu kullandığı için sık sık kavga ettiklerini, yine bu yüzden kavga ederken boğuşma esnasında eşarbı ile kızını boğduğunu ve mutfaktan odaya taşıdığını söylediği öğrenildi. Ayrıca A.V.'nin kızının öldüğünü anladığında emniyete giderek teslim olduğunu söylediği de ileri sürüldü.

Cinayet şüphelisi A.V. ile gözaltına alınan eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
140
69
23
21
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artuditu

Bu tarz bir olayı başınıza gelmeden yorumlayamazsınız.. Kadının kızı öldürmesinden bahsetmiyorum. Madde bağımlısı bir insanla aynı evde yaşamaktan ba... Devamını Gör

ortalık karışık

tedavı aldırdınız mı ? yanı nereye kadar boyle tehlıke altında durmayı goze alacaksınız? maddde bagımlısı herseyı yapar o konuda haklısınız bır yakınımızında... Devamını Gör

o yorum yapılacak

Hiç geniş geniş ne kızı ne de annesini suçlamayacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin :( Neler duyduk neler :(

ortalık karışık

öyle bişey varsa o anneyi öttürürler eninde sonunda

Anneye neden cani kadın dediniz ki insan öldürmek berbat bir suçtur bunu kabul ediyorum ancak cani hitabı verilmesi için mesela keyif için yada ruhsal sağlı... Devamını Gör

1913

katılıyorum ve arttırıyorum.cinayeti erkek kardeşi ya da babasının işleme ihtimali daha yüksek.kadın suçu üstüne alıyor olabilir.