Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Özgecan'ın Arkadaşlarından Taziye Yürüyüşü

Mersin'de Özgecan'ın Arkadaşlarından Taziye Yürüyüşü

Onedio Medya
16.02.2015 - 13:23 Son Güncelleme: 16.02.2015 - 15:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Farklı okullarda eğitim gören öğrenciler, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Döviz taşıyıp slogan atan öğrenciler, Özgecan'ın öldürülmesini protesto etti.

Grup adına konuşan Samet Karataş, gençlerin, kadınların öldürülmesine kayıtsız kalmayacağını göstermek için toplandıklarını söyledi.

Genç bir fidanın yok edildiğini belirten Karataş, 'Öğrenci arkadaşlarımızla Özgecan'ın sahipsiz olmadığını göstereceğiz.' dedi.

Güvenlik Şube Müdürü Murat Esertürk, açıklamanın ardından taziye için Özgecan Aslan'ın evine doğru yürüyüşe geçen öğrencilere etkinlik için teşekkür etti.

Esertürk, Özgecan'ın bir değer olduğunu belirterek, 'Özgecan'ın nezdinde hepiniz iyi birer Özgecan, iyi birer öğrenci ve evlat olun. Özgecan'ı sadece anmakla olmaz, onu yaşamak lazım, onu yaşatmak için de Türkiye Cumhuriyeti'ne layık olacak birer insan olun. Biz her zaman yanınızdayız, sizlere teşekkür ediyoruz' dedi.

Özgecan'ın fotoğrafını dağıtan polisler, öğrencilerin, ekip araçlarındaki megafondan slogan atmalarına da izin verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taziye çadırına gelen öğrenciler, Özgecan'ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Anne Songül ve baba Mehmet Aslan, öğrencileri karşısında görünce duygulandı. Gözyaşlarını tutamayan anne Aslan, 'Kıyamam ben. Melek yüzlü kızım' diye ağıt yaktı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0