Görüş Bildir
Haberler
Poker Stratejileri

Poker Stratejileri

Poker Stratejileri

Poker Stratejileri

poker stratejileri Burada bazı poker stratejileri ele alıyoruz. Bunları öğrenmeniz size pokerde daha eğlenceli bir şekilde para kazanmanıza destekçi olacaktır. işte bazı mühim poker stratejileri:

1.Sanal Parayla Başlayın

Sanal parayla oynanan oyun kuralları ile Gerçek Parayla oynanan oyun kuralları arasında ayrım bulunmamakta.

Size başlangıcı Sanal para ile yapmanızı ve düşük limitli masalardan yüksek limitli masalara doğru hareket etmenizi öneriyoruz. Bu, size pottaki farklılıklar, blindların fişlerinize etkisi, ne süre oyuna girip ne zaman pas diyeceğiniz hakkında bir içgörü kazandıracaktır.

Bir poker sitesine aza olduğunuzda ve yazılıma giriş yaptığınızda önünüzde bazı tablolar göreceksiniz. Bu tablolarda örneğin 7/10 gibi ova göreürseniz, 10 kişilik bir masada 7 insanın oturduğu anlamına gelmektedir. aynı zamanda masanın adını, masadaki Blindların ve Oyun paralarının kaça limitlendiğini de göreceksiniz.

Kendinize bir masa ve boş sandalyelerden birinin üzerine tıklayarak bir de sandalye seçin. Paranızın tümünü masaya getirmek zorunda değilsiniz. çoğunlukla pencerenin alt tarafında bahse konabilecek maksimum ve minimum para miktarlarını gözlemleyebilirsiniz. Masaya taşıyacağınız bakiyenizi belirledikten sonra OK yahut Tamamı tıklayın. bundan böyle masaya yerleşmiş kalırsınız ve oyuna dahil olabilmek için Join yada Oyuna gir butonuna tıklamanız yeterli olmaktadır.

2.Kapalı kartlar

bütün oyunculara 2 adet kapalı kart dağıtılır. Bu aşamada herkes sadece kendi kartlarını görebilir. Bu kartlar, oyunun sonraki turlarında masaya açılacak olan 5 kartla olası olabilecek en iyi eli oluşturmada kullanılacaktır. Ortaya açılan kartlardan seçecekleriniz ve elinizdeki 2 kapalı kartla, 5 kartlık bir poker eli oluşturMayısa çalışmalısınız.

Her oyuncunun pre-flop olarak da isimlendirilen bu ilk turda, dönen oyunla ilgili 3 değişik tercihi olabilir.

Kartlarınız yeterince kuvvetli değilse pas diyebilirsiniz. 

Elinizin yeterince iyi olduğunu düşünüyorsanız nakit miktarını artırabilir ya da iki katına çıkartabilirsiniz. 

Herkes oyundaki ilk hamlesini pas, kabul yahut artır diyerek yapar ve böylece masadaki ilk pot yapılmış olur.

3.Açık kartlar

ilk 3 açık kart açılır ve bu ele Flop deriz. Burada kapalı kartlarınıza bir göz atın ve onları flop kartlarıyla birleştirin. artık ilk elinize sahipsiniz ve yeni bir konuşma turu başlıyor (bahis). ilk konuşacak şahıs eline göre ya para koyar yahut bop der. Bop, ortadaki paraya herhangi bir para eklemek istenmediği manasına gelmektedir. Bop diyen şahıs eline güvenmediği için pas da diyebilir lakin oyunda kalmanın o insana herhangi bir masrafı olmaması sebebiyle genelde pas yerine bop denmesi tercih edilir.

eğer ilk konuşan şahıs ortaya nakit koyup potu artırmışsa konuşmak için gene 3 seçeneğiniz olmaktadır. Bunlar pas, kabul ya da artır seçenekleridir. Bu halde açık kartlara bakıp elinizin güçlü poker ellerinden biri olup olmadığına karar vermeniz gerekir. Başlangıç için sırf eliniz güçlüyken oyuna devam etme niteliğine bakalım. Daha sonra başka oyuncuların davranış biçimlerini analiz edip blöf yapıp yapmadıklarına karar verebilirsiniz.

Flop üçlüsünden sonra açılacak açık kart Turn şekilde tanımlanmaktadır. yine aynı biçimde ilk konuşan kişi artır yahut bop diyebilir. 4. konuşma turuna ve 5. açık karta River denir. River`daki konuşma turunda bir önceki elde en son konuşan yahut potu en son artıran şahıs ilk konuşacak şahıs olacaktır.

Yeni Başlayanlar için Düşük Limitli Texas Hold`em Pokeri öneriyoruz!

Kaynak: http://www.turkiyepoker.com/all-ameri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın