Görüş Bildir
Haberler
Podolski: "Umuyorum İyi Bir Sonuçla Maçı Bitireceğiz"

Podolski: "Umuyorum İyi Bir Sonuçla Maçı Bitireceğiz"

Enver K.
14.09.2015 - 19:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

 Lukas Podolski, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın oynanacak olan Atletico Madrid maçı öncesi GSTV’de yayınlanan 'Devler Arenası' programına özel açıklamalarda bulundu.

Alman yıldız Lukas Podolski’nin Atletico Madrid maçı değerlendirmesi şöyle:

“Şampiyonlar Ligin’de her oynayan takım burada oynamayı hak etmiştir. Buraya hakkederek gelmiştir. Şampiyonlar Ligin de oynayan her takım da iyi ve güçlüdür.Biz de yarın kendi taraftarımız önünde en iyisini yapmaya çalışacağız sonuna kadar mücadele edeceğiz. Umuyorum iyi bir sonuçla maçı bitireceğiz. Rakibimiz Atletico Madrid çok iyi bir takım çok güçlü bir takım dolayısıyla onlara karşı çok dikkatli olmalıyız.

Kendi sahamızda ve kendi evimizde oynuyoruz. Daha önce ben Arsenal de burada oynamıştım Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray’a karşı o maçta da mükemmel bir atmosfer vardı. Bunun yanı sıra ilk Şampiyonlar Ligi maçım olacak. İlk Şampiyonlar Ligi maçı olacağı için Tribünlerin tamamen dolacağını düşünüyorum. Taraftarımız tabii ki de bizi çok fazla destekleyecek. Taraftarımız belki de yarın en ön planda yer alacak. Bundan önce bizim takım olarak taraftarlara bir sinyal vermemiz lazım ki taraftarların bize karşı olan desteği daha da fazla artsın. Dolayısıyla biz sahada savaştığımızı elimizden gelenin hepsini maçta göstermemiz lazım ki taraftarımızda bize bu desteği sağlasın”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0