Görüş Bildir
Haberler
Plaza Dili ve Edebiyatına Ne Kadar Hakimsin?

etiket Plaza Dili ve Edebiyatına Ne Kadar Hakimsin?

Trex
16.01.2016 - 10:53

Beyaz yakalıların harman olduğu plazalarda Türkçe ile İngilizce arasında kalmış bambaşka bir dil kullanılır. Bakalım bir kısım ofis canlısının kullandığı bu dile ne kadar hakimsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Plaza Kurdusun!

Plaza Kurdusun!

Verdiğin cevaplara göre tam bir Plaza Kurdusun! Beyaz yakalılar dünyasının diline hakimsin. Belki bu dilin oluşumunda senin de katkın var. Bilemeyiz elbette ama bu set edilen toplantılarda kafanın biraz ütülendiği kesin. Türkçe konuşsalar anlarsın, İngilizce konuşsalar yine anlarsın ama illa ortaya karışık konuşulacak. Sonuç olarak bu dile hakimsin. Plazalar senden sorulur :)

Plazaların Efendisi!

Plazaların Efendisi!

Verdiğin cevaplara göre Plazaların Efendisisin!  Yarı Türkçe yarı İngilizce konuşulan plazalar senden sorulur!  Bazen senin de anlamadığın kelimeler,  cümleler oluyor elbette. Bazen bir mail geliyor ve ''Haydaaaa ne diyor bu şimdi?'' diye önüne gelene soruyorsun. Ama nihayetinde beyaz yakalı milleti ile iletişim kurabilecek kapasiteye sahipsin.  :)

Plaza Stajyerisin!

Plaza Stajyerisin!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Plaza Stajyerisin! Beyaz yakalıların kullandığı dil sana çok uzak! Aralarına düştüğün zaman ''Vah vaaah iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar, acaba bunlar sevgilileriyle nasıl konuşuyorlar?'' diye kendine soruyorsun. ''Plazada Plazaca konuşulur.'' diyenlere inat Türkçeye sahip çıkıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
666
484
224
64
61
58
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pala Raki

Bir kesim Arapça-Farsça kelimeler kullanmaya meraklı bir kesim de İngilizce-Fransızca kullanmaya. Koduğumunun memleketinde kendi diline meraklı kimse yok!

Yiğit Cem Aslan

Bu ne oğlum trakya,ege,anadolu,doğu anadolu,güneydoğu anadolu,karadeniz,plaza her türlü dile hakimim.

Kübra Öcal

ingilizceye hakim olan yapar