Görüş Bildir
Haberler
PlayStation 4'ün Japonya Stokları Tükendi!

PlayStation 4'ün Japonya Stokları Tükendi!

melis a
02.03.2014 - 18:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

PlayStation 4'ün Japonya Stokları Tükendi!

PlayStation 4, piyasaya sürüldüğü ülkelerde büyük bir ilgi ile karşılanmaya devam ediyor. PlayStation 4, son olarak piyasaya sürüldüğü Japonya'da da yok satıyor.

Sony'nin yeni nesil konsolu yok satmaya devam ediyor. İlk olarak piyasaya sürüldüğü 29 Kasım'dan bu yana, satışa sunulduğu bütün ülkelerde kısa süre içerisinde tüm stoklarını eriten PlayStation 4'ün satış hızına Sony'de yetişemiyor.

Pazarlama hamlesi olarak ilk stokları Avrupa ve Amerika'ya yığan Sony, PlayStation 4'ün anavatanı Japonya'daki çıkışını ise 22 Şubat'a ertelemişti.

PS4 stokları şimdiden tükendi

22 Şubat'ta Japonya'da bir çok mağazada aynı anda satışa sunulanPlayStation 4'lerin hepsinin tükendiği açıklandı. Sony daha önceden yaptığı açıklamada kesin olmamakla birlikte Japonya'ya ilk etapta500.000 PlayStation 4 stoğu sunacaklarını sonra bu stoğun erimesi halinde Mart ayında takviyeler yapılacağını belirtmişti.

Eğer Sony'nin verdiği rakamlar doğruysa, PlayStation 4 Japonya'da ilk haftasında 500.000'lik bir satış rakamına ulaşmayı başarmış demektir. Açıkça söylemek gerekirse, kimse yeni nesil konsollarda PlayStation 4'ün bu kadar açık ara gideceğini düşünmüyordu.

  • Osman Tufan

  • shiftdelete.net

Kaynak: http://shiftdelete.net/playstation-4u...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0