Görüş Bildir
Haberler
Plastik Kasalı iPhone 6c Geliyor

Plastik Kasalı iPhone 6c Geliyor

Plastik Kasalı iPhone 6c Geliyor

Bilindiği üzere Apple iPhone 5 sürümünde 5c modelini plastik kasa çıkararak bir ilki yaptı.Akıllı telefonlarda hem Apple hem de diğer markalar çok yüksek oranda metal kullanıyordu.Ancak Apple bu durumu iPhone 5c modeli ile egale etti.Apple iPhone 6c Plastik Kasa Telefonlar ile bu konsepti devam ettirecek gibi görünüyor.

iPhone 5c modelinde bunu denerken yeni çıkaracağı modellere de yol açmış oldu.Geçtiğimiz aylarda ipHone 6 Plus çıktığında elbette metal kasalıydı.Ancak Apple kullanıcıları 6. sürümde de plastik kasalı bir 6c sürümü olup olmadığını merak etmeye başladı.Daha önce iPhone 5c modeli kullanıcı tarafından oldukça beğenildi.Bunun sebebi oldukça fazla renk seçeneğinin olması,plastik malzemenin kalite standartlarını düşürmemesi vb. durumlar sayılabilir.

Metal kasalı akıllı telefonların maliyeti de yüksek oluyor.Akıllı telefon üretiminde önemli bir gider kalemi olan metal kasalar CNC makinelerinde tek tek işleniyor.Bu da haliyle hem üretim hızını yavaşlatıyor hem de maliyeti yükseltiyor.İşte bu yüzden Apple plastik kasa konseptini denedi.Plastik kasa modeli iPhone 5c modeli ile kullanıcı tarafından oldukça beğeni topladı.iPhone 5c modeli çıktığı günden bu yana henüz bir güncelleme görmedi.Hem Apple hem de kullanıcı tarafından varılan ortak görüş 5c ile beğenilen plastik kasalı akıllı telefonların güncellenmesi ve başka renk ve model seçeneklerinin de masaya yatırılmasıdır.Aşağıdaki resimde iPhone 6c konseptine uygun çizilmiş örnek bir kasayı görüyorsunuz.Eğer üretim olursa iPhone’un 6c modeli bu şekilde olacak.

Aşağıdaki videoda da iPhone 6c Plastik Kasa akıllı telefonun çeşitli renk konseptleriyle hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.applemerkezi.com/plastik-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple iPhone 6C: Leaks & Rumors (2015)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın