Görüş Bildir
Haberler
Pizza Olsan Türün Ne Olurdu?

etiket Pizza Olsan Türün Ne Olurdu?

Pizza olsan nasıl bir pizza olurdun hiç merak etmedin mi? İşte bu sorunun yanıtı testimizde gizli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak pizzanın anavatanı İtalya'nın bayrak renklerinden birini seç.

2. Şimdi de en çok gitmek isteyeceğin İtalyan şehrini öğrenelim.

3. Peki aşk hayatını sorsak?

4. Pizzanın yanında en iyi giden içecek nedir sence?

5. Bir de bize pizzadan sonra yenecek tatlı söyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bir de İtalyan ünlüsü seç de testi bitirelim.

Pizza Napoletana!

Pizza Napoletana!

Verdiğin cevaplara göre sana Pizza Napoletana çıktı. Oldukça sade bir insan olduğunu kolayca söyleyebiliriz. Aynı zamanda da oldukça rahat bir insansın. Girdiğin her ortama kolayca ayak uydurabiliyorsun.

Pizza Quattro Formaggi!

Pizza Quattro Formaggi!

Verdiğin cevaplara göre sana Pizza Quattro Formaggi çıktı. Bu dört peynirli pizza senin oldukça keskin bir kişiliğin olduğunu gösteriyor. Biraz sivri dilli olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Ancak insanlar senin onlarda bıraktığın mayhoş tadı seviyorlar.

Pizza Sfincione!

Pizza Sfincione!

Verdiğin cevaplara göre sana Pizza Sfincione çıktı. Bu bol soslu ve hamuru alışılageldik İtalyan pizzalarından birazcık farklı tür, senin aslında çok eğlenceli, hayattan zevk almayı bilen ve sıra dışı bir insan olduğunu gösteriyor. Bunlarla birlikte oldukça girişken ve insanlarla iletişimi yüksek bir insan olduğunu da söyleyebiliriz.

Pizza Quattro Stagioni!

Pizza Quattro Stagioni!

Verdiğin cevaplara göre sana Pizza Quattro Stagioni çıktı. Dört mevsimi temsil eden bu pizza senin de git gelleri olan bir insan olduğunu ancak hayatın her anından keyif almayı bildiğini ve gelişen şartlara ayak uydurabilme kabiliyetinin yüksek olduğunu gösteriyor.

Pizzetta!

Pizzetta!

Verdiğin cevaplara göre sana Pizzetta çıktı. Bu tür aslında küçük pizza demek. Bu sonuçtan anladığımız ise senin ne kadar minimal bir insan olduğun ve küçük şeylerle mutlu olmayı bildiğin. Gözü yükseklerde olmayan tek istediği şey huzurlu bir hayat sürebilmek olan birisin.

Calzone!

Calzone!

Verdiğin cevaplara göre sana Calzone çıktı. Klasik pizzalardan biraz farklı olan bu kapalı pizza aslında senin de birazcık içine kapanık bir insan olduğunu gösteriyor. Olumsuz şeyleri içine atarak sevdiklerine yansıtmamak için elinden geleni yapıyorsun. Bütün zorlukları tek başına sırtlayabilecek güçtesin ama sana da yazık. İnsanlarla birazcık dertleşebilirsen emin ol çok daha rahatlayacaksın.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
151
94
61
34
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?