Görüş Bildir
Haberler
Pixies'den 20 Yıl Sonra Yeni Albüm Geliyor

Pixies'den 20 Yıl Sonra Yeni Albüm Geliyor

Ulaş
25.03.2014 - 20:36 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 21:52

Pixies'den 20 Yıl Sonra Yeni Albüm Geliyor

1991 yılında piyasaya sürdükleri albümün ardından dağılan ve tekrar bir araya gelen Pixies grubu, Indie Cindy adındaki yeni albümünü duyurdu.

Pixies’in son albümü Trompe le Monde’nin piyasaya sürülmesinin üzerinden neredeyse 23 yıl geçti. Ardından bir süre sonra dağılan grup, geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya geldi ve önümüzdeki ay yeni albümleri Indie Cindy’i piyasaya süreceklerini açıkladı. Albümün çıkış tarihi olaraksa 29 Nisan tarihini işaret etti.

Grubun davulcusu David Lovering, “Açıkcası yeniden albüm çalışmalarına başlama işini dört yıldır tartışıyorduk. Müziğin günümüzde geldiği noktaya baktığımızda içerisinde bulunmamız gerektiğini hissettik ve turlara çıkıp konserler verirken hayranlarımıza yeni bir şeyler sunmamak ayıp olurdu. Sonuç olarak konuşma ve tartışma, evrimleşerek beste ve güfte yaratımına dönüştü. Şu anda hepimiz ortaya çıkan ve çıkacak olan işten memnun olduğumuzu söyleyebiliriz.” sözleriyle yeni albümün hikayesini anlatmış.

Fakat yeni albüm konusunda söylememiz gereken şeyler de var. Örneğin piyasaya sürülecek olan albümün adı Indie Candy ve bu albüm, geçtiğimiz altı ay boyunca Pixies’in piyasaya sürdüğü EP 1-2 ve 3′ü kapsayacak. 12 adet şarkıyı içerisinde barındıracak ve daha önce Doolittle, Bossanova ve Trompe le Monde adlı albümlerin de prodüktörlüğünü yapan Gil Norton ile birlikte çalışılmış durumda.

Son olarak Indie Cindy’nin plak, CD ve dijital formatlarda piyasaya sürüleceğini de belirtelim. Tabii albümün kaydında Black Francis, Joey Santiago ve David Lovering’in bulunduğunu da hatırlatalım. Yani Kim Deal’ın yer almadığını vurgulamak istiyoruz.

Kaynak: http://superkarga.com/pixiesden-20-yi...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0