Görüş Bildir
Haberler
'Pirlo ve Ronaldinho Devre Arası Gelmeye Hazır'

'Pirlo ve Ronaldinho Devre Arası Gelmeye Hazır'

Batuhan
19.11.2015 - 13:33

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, '5 milyon avroya birçok yıldız futbolcuyu sığdıracağız. 5 milyon avro ile herşeyi yapabiliriz. 5 milyon avro tüm transfer sorunlarını çözecek' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gencer, Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, son günlerde yapacakları transferlerle ilgili kamuoyunda çeşitli iddiaların ortaya atıldığına işaret etti.

Yıldız futbolcuların Antalya'ya getirilmesinin spor dışında ülke tanıtımına büyük katkı sağladığına dikkati çeken Gencer, dünya gündemine oturan Eto'o transferiyle ülkenin tanınırlığının daha da arttığını vurguladı.

Son günlerde Andrea Pirlo ve Ronaldinho ile ilgili transfer haberlerinin kamuoyunda yer aldığına dikkati çeken Gencer, her iki futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini ve hiçbir geri adımın söz konusu olmadığını belirtti.

Geçen hafta İtalya ziyareti gerçekleştirdiğini hatırlatan Gencer, şöyle konuştu:

'Pirlo ile görüşme yapıldı. Menajeri ile de görüştük. Kulübünde devam eden maçları var ama kendisi Antalya'ya gelmeye hazır. Gelmemesi için hiçbir sebep yok. Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Ronaldinho da Antalyaspor'a gelmeye hazır. Maddi destek gelmesi halinde iki futbolcu da devre arasında Antalyaspor'da yer alacak. Anlaşma yapıldı, sadece maddi destek gerekiyor. Bu noktada EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan, şehrin seçilmiş ve atanmışları ile turizm ve sanayicilerinden destek bekliyoruz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ronaldinho ve Pirlo ile altyapıyı oluşturduklarını vurgulayan Gencer, her iki futbolcunun da davetlerini beklediğini söyledi. Gencer, 'Menajerleriyle bir problem yok. EXPO 2016'nın açılışını bu iki yıldızla yapmamak için hiçbir sorun yok. Tek sorun maddi. Bizim bu transferleri yapmamamız için hiçbir sebep yok. Bu kenti sevenlerden manevi desteğin yanında maddi destek de bekliyoruz. Maddi konuyu halledersek transfer konularını anında gerçekleştiririz' diye konuştu.

Tanıtımlar için ülke ve kent bütçesinde milyar dolarlar harcandığına dikkati çeken Gencer, şöyle devam etti:

'Biz Antalyaspor'u zirveye oturtacak transferleri 5 milyon avroya rahatlıkla yapabiliriz. Bize beş milyon avroluk bir tanıtım desteği yeter. Burada önemli olan her şeyin doğru kullanılması.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
4
3
1
1
0