Görüş Bildir
Haberler
Pique: "21. Yüzyılın Kralı Biziz!"

Pique: "21. Yüzyılın Kralı Biziz!"

Fatih
04.02.2014 - 20:11

"21. Yüzyılın Kralı Biziz!"

Barcelona'nın bu yüzyılın İspanya'daki en iyi takım olduğunu belirten Pique, Real Madrid ile aralarındaki ezeli rekabetin de sonsuza kadar devam edeceğini söyledi.

Barcelona 'nın savunmadaki yıldız isimlerinden Gerard Pique , son yıllarda elde ettikleri başarılarla Real Madrid 'in dominantlığına son verdiklerini vurguladı.

Barcelona son 10 yıl içerisinde La Liga'da 6 kez şampiyonluk ipini göğüslerken, 2006-11 yılları arasında da Şampiyonlar Ligi kupasını 3 kez müzesine götürdü. Bu süreçte Real Madrid sadece 3 kere şampiyonluk sevinci yaşarken, 2002 senesinden bu yana da Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşamadı.

Geçtiğimiz yüzyılda Real Madrid'in İspanya'nın en iyi kulübü olarak lanse edildiğini belirten 27 yaşındaki savunma oyuncusu, 21. yüzyılda ise hem İspanya futboluna hem de Avrupa futboluna Barça'nın damgasını vurduğunu ifade etti.

Bir radyo programı olan Al Primer Toque'ye konuşan Pique, 'Madrid hastaları mı? Onlar geçtiğimiz yüzyılda kaldılar. 20. yüzyılda çok başarılılardı. Çok fazla şampiyonluk ve Avrupa başarısı elde ettiler. Bu nedenle geçtiğimiz yüzyılın en iyisi onlardı. Ama son 10-15 yıldır o noktada artık biz varız. Tabii ki geçmişi unutacak değiliz. Aramızdaki ezeli rekabet sonsuza kadar devam edecek. Çünkü bir takım iyi olması, diğer takımın da iyi olmak için çabalaması demek.' ifadelerini kullandı.

Barcelona ve Real Madrid, La Liga'da lider Atletico Madrid'in 3 puan gerisinde bulunuyorlar.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın