Görüş Bildir
Müdavimi Olduğu Market Taşınınca Olanlardan Habersiz Kapıda Açılmasını Bekleyen Masum Kedi
Patili dostlarımızdan kedilerin, bazı marketleri adeta kendilerine yuva edindiğini, müşterilere mama aldırmak için binbir çeşit tatlılıklar yaptığını zaman zaman görebiliyoruz. Hem personellerin, hem müşterilerin onların varlığına alıştığı tartışmasız bir doğruyken, işin kediler yönünde nasıl olduğuna dair bir haber gündemde. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Terapi Gücünü Sadece Deneyenlerin Bildiği Aktivite: Gece Temizliği
Temizlik denilince akla günün erken saatleri veya güneş ışığı gelse de normal rutinler sebebiyle bu kural herkes için geçerli olmayabilir. Kimileri içinse gece temizlik yapmak bir zorunluktan çok keyif meselesi haline gelebilir. Eğer gece temizliği kavramına pek aşina değilseniz, bundan sonra temizliğe daha farklı şekilde bakmanızı sağlayacak konulardan bahsedeceğiz. Hazırsanız, neden gece temizliği yapmanız gerektiğini açıklamaya başlayalım!
Reklam
Reklam
Mutluluk Zihinde Başlar: Mutlu Olmak Nasıl Öğrenilir?
etiket
Hayatımızda mutlu olmak istediğimiz birçok an var, değil mi? Ama şunu unutmamak gerekir ki, mutluluk sadece dış dünyanın bize sunduğu şeylere bağlı değil. Asıl mutluluk, zihinsel bir durumdan gelir. İç dünyamızda huzur, memnuniyet ve tatmin duygularını besleyen faktörler, mutluluğun gerçek kaynağını oluşturur. Yani asıl önemli olan, içsel dünyamızı keşfetmek ve içimizdeki güzellikleri bulmaktır. Çünkü mutluluk, gerçekten de zihnimizde başlar! 🌺
Reklam
Yeni Bir Araştırmaya Göre Her Altı Ergenden Biri Siber Zorbalığa Uğruyor
Çoğunluğu Avrupa ülkelerinden 44'ünde okul çağındaki çocuklarla yapılan geniş çaplı bir araştırmaya göre, siber zorbalık son birkaç yılda artış gösterdi. Yeni bir araştırmaya göre, yaklaşık her altı ergenden biri siber zorbalığa maruz kaldığını bildirmiştir ve bu sayı 2018'e göre 'küçük bir artış' göstermiştir.
Reklam
Kadir Gecesi Ne Zaman? 2024 Diyanet Takvimine Göre Kadir Gecesi Ayın Kaçına Denk Geliyor?
On bir ayın sultanı Ramazan'ın gelişi tüm İslam alemi tarafından coşkuyla karşılandı. Bu yıl 11 Nisan Pazartesi günü başlayan Ramazan'ın en mübarek gecesi için de hazırlıklar başladı. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ni ibadet ederek geçirmek isteyenler 'Kadir Gecesi ne zaman?' sorusunu araştırıyor. Peki Kadir Gecesi ne zaman? 2024 Ramazan ayında Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor? Kadir Gecesi ayın kaçında?İşte, 2024 yılında Diyanet tarafından açıklanana Kadir Gecesi tarihi...
Reklam
BİM'e Halı Yıkama Makinesi Geliyor! 2 - 5 Nisan 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu
etiket
5 Nisan 2024 BİM Aktüel İndirim Kataloğu Onedio'da! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandı. BİM aktüel kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel BİM broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. Bakalım BİM katalog bu hafta 2024 ürünleri arasında bizleri neler bekliyor. BİM kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Gelin birlikte bakalım.BİM Aktüel indirim fırsatlarını buradan inceleyebilirsiniz.👇Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam