Görüş Bildir
Haberler
Philip Seymour Hoffman Dijital Olarak Canlandırılacak!

Philip Seymour Hoffman Dijital Olarak Canlandırılacak!

adem kara
11.02.2014 - 16:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Philip Seymour Hoffman Dijital Olarak Canlandırılacak!

Açlık Oyunları serisinin üçüncü bölümü Mockingjay'de Philip Seymour Hoffman, dijital müdahaleyle sevenlerinin karşısına çıkacak!

Geçtiğimiz hafta, talihsiz bir şekilde aramızdan ayrılan ünlü aktör Philip Seymour Hoffman, A Most Wanted Man ve God's Pocket filmlerinin çekimlerini yeni tamamlamıştı.

Ünlü aktör, Açlık Oyunları serisinin devam filmi olan The Hunger Games - Mockingjay'de de ,Plutarch Heavensbee karakteri suretinde yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu! Yönetmenliğini Francis Lawrence'ın üstlendiği ve iki bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak olan serinin yeni filminin, ikinci kısmının çekimleri devam ederken, ilk kısmı için de post prodüksiyon sürecine girilmişti.

Beyazperde'nin haberine göre, yapımcılar, Hoffman'ın zamansız kaybını giderebilmek için, aktörü dijital olarak perdede yeniden canlandırma çözümüne baş vurdular. Tron Efsanesi filminde, Jeff Bridges'in hayat verdiği Clu karakterinde kullanılan tekniğe baş vuracak olan teknik ekibin, Hoffman'ı perdeye taşımalarının ne gibi sonuçlar doğuracağıysa şimdilik merak konusu... 

Kaynak: Beyazperde

Kaynak: http://www.beyazperde.com/haberler/fi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0