Görüş Bildir
Haberler
YouTube Fenomeni PewDiePie'ın Oyunu Çıktı

YouTube Fenomeni PewDiePie'ın Oyunu Çıktı

Cem Araç
28.09.2015 - 15:22

Dünya üzerindeki en büyük video paylaşım platformu olan Youtube, çeşitli videoların yanı sıra oyun videoları sayesinde de oldukça çok izleniyor. Oyun videoları çeken ve bunu Youtube üzerinden yayınlayan en ünlü isimlerden birisi olan PewDiePie, ana karakter olarak kendinin bulunduğu yeni oyunu PewDiePie: Legend of the Brofist ile hayranlarıyla buluşacak. Şu an Youtube üzerinde en fazla abone sayısına sahip olan PewDiePie, bu oyunuyla birlikte ününü arttırmayı hedefliyor.

PewDiePie, yani gerçek adıyla Felix Kjellberg, yeni oyununda tıpkı kendisi gibi oyun videoları yayınlayıcılar olan Marzia, CinnamonToastKen, JackSepticEye, Cryaotic ve Markiplier ile birlikte çeşitli maceralara katılıyor. Oyunda PewDiePie'ın yanı sıra bu kanal sahiplerinin karakterlerini de oynayabiliyorsunuz. Farklı görevlere sahip olan her karakter, bu görevlere özel olarak yetenekler kullanabiliyorlar. Örneğin tanıtım videosunda da görebileceğiniz gibi Markiplier kendisinin simgesi olan 'pembe bıyık' ile uçabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

PewDiePie ve oyunun yapımında emeği geçen diğer kanal sahipleri, dünya üzerinde bulunan birçok ülkenin vatandaşı tarafından izlendiklerini bildikleri için oyunun çeşitli dillere çevirilmesine katkı sağlıyorlar. Kanadalı oyun geliştiricisi Outerminds tarafından yapılan oyun AppStore ve Google Play üzerinden indirilebilir durumda ve fiyatı 15 TL (5 dolar).

Kaynak: Engadget

Video

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Belgin Tamuçin

Marziaya gamer dediğin için seni kutluyorum krdş.

Pasif Kullanıcı

Ben kaynağı Türkçeleştirdim kaynakta öyle yazıyordu